- mi je vsak dan huje in težje zjutraj vstat in it v službo - me že nekaj dni lovi bolezen in sedaj samo čakam, kdaj bom dokončno obležala
- je včeraj full pasal prost dan
- upam, da se do vikenda vsaj malo pocajtam, da bo spet zaživelo moje družabno življenje
-sem zdaj že drugič vido v bližnjem mercatorju punco z najbol hudo ritjo kar sem jih kdaj videl v živo...
-ima totalni jazsemboljšaodvsehostalihpunctukaj izraz na obrazu ves čas in je konkretno odbijajoča pa še glih ful luštna ni -ampak rit ma pa vseeno čist hudo in jo je užitek pogledat
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
> da se ma prav smilim sama sebi
> 12 listov imam za se navadit prav cele cele
> raje niti ne povem na katerem sem zdaj
> da sm ful boga
> da ne maram piflanja in zakaj se rabim zdaj s tem ubadat??!!?? če itak obstaja wiki in knjige in INTERNET!!! fak no. da bi bilo vsaj uporabno... ampak neeee. in če se človek vpiše na faks kjer naj ne bi bilo tega, bi nam lahko prizanesli. kaj zodovinarje matrajo s kakšnimi bolj razmišljajočimi rečmi??
> da bi se lahko lotila prej. ker jutri je.
> 24 strani v 8 urah. to je 3 strani na uro, s tem da je samo neko nasštevanje.
> da res ne vidim smisla v tem...
- da prav nic ne pogresam snega in mraza ter vsega ostalega, kar spada zraven in me tole soncno & toplo vreme osrecuje in daje energijo
- da je nova sluzba se bolj fajn, kot sem pricakovala
- da je bil prvi teden kul, ampak TGIF!
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Priznam, da sem vesela, ko slišim pritoževanje, da je napovedano čez vikend več snega. Meni ni v naravi nič lepšega in bolj romantičnega na pogled od osamljenih zasneženih gozdičkov in takšnih in drugačnih zasneženih luštnih malih pokrajin, in si želim, da bi čez noč zapadlo kakšnih 40 cm snega.