slovenc: tule si pa pihnil mimo. ženska, ki se odljubi, je pra***?? torej moški, ki najprej deluje kot perfect guy, začne piti/verbalno žaliti/gledati za drugimi babami, povzroči, da se partnerka "odljubi" (bebav izraz, btw), je pa potem ona pras**? in pa-še nisi slišal za obdobje zaljubljenosti, ko se ti to, da igra igrice cele dneve nekam srčkano, ko pa živita skupaj bi ga pa najraje fukn** dol iz tistega stola in naj se spravi delat kaj bolj pametnega?(fiktiven primer) skratka, ljudje se spreminjamo, hkrati pa tudi drugače gledamo na človeka, ko smo z njim 1,2,10let ali pa 2 meseca.
glede fotra pa-moji so zlo težko sprijaznal,da je tolk resno da spiva skupaj, pa so fanta poznali (tudi starše-so znanci že od prej). pa je čisto spodoben, nič divjaški, priden v šoli itd., pa mi vseeno dolgo niso pustili spati tam in niti da bi bil on pri nas, ker sta menila, da sva premlada, prehitro se vse odvija itd. in moram reči da se s tem po svoje strinjam, ker mam kolegice ki so po cele vikende pri fantih že pri 16. nevem no,meni je to malo mimo, sej mamo še celo življenje časa
nič ni napisana starost renaulta, tako da lahko da je punca še mlada in ji starši določenih stvari pač ne pustijo, najdejo se tudi taki, ki mislijo, da ni spodobno da punca pri fantu prespi. pa je lahko fant princ william. mislim da je foter pri njima še najmanjši problem
renault: moram reči, da si dolgo zdržal oz. si očitno zelo pasivna oseba. če se fant ne bi 1 teden nič javil, bi me orng skrbelo in bi ga že takoj postavila pred dejstvo,kaj se dogaja. bodi bolj odločen in ji ne pusti, da konča pogovor z "nič ni", ker očitno nekaj ne štima. po napisanem sklepam, da je še mlada in ni dovolj zrela za to zvezo. rada te ima, ampak ne dovolj, da bi si želela biti s tabo, hkrati pa jo je strah prekiniti tako dolgo zvezo, ker ji daješ občutek varnosti in si vedno tu zanjo (tudi ko ti 1 teden ne piše/kliče, ji takoj odpustiš in je vse po starem). tako da mislim, da bo bolje za oba, če zvezo prekineš. pa še nekaj-lepo od tebe, da si prijazen, se trudiš rešiti zvezo, hočeš pogovor..ampak te očitno ne jemlje resno. udari po mizi in ji povej, naj se zjasne kaj hoče, ali pa konec, ker maš tudi ti svoje meje. s svojim medlim pristopom pa ji daješ potuho že predolgo, ker si ne zaslužiš takšnega odnosa, če si res tak kot se opisuješ