Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
- CalledAnja
- Sramežljivka
^^ za tiste, ki vas zanimajo suhi šamponi. sama sem sprobala tri:
syoss - cena je nekje 5 eurov ampak meni ni odgovarjal. tisti bel prah, ki se naredi nikakor ni šel dol z las in je zgledalo kot da imam prhljaj. Pa še to, da se izjemnooo hitro uporabi, čeprav je flaška kar velika
rene furterer - najdražji kaj sem ga sprobala, cena je nekje od 10-13 eurov. Je zeloo dober, lepo osveži lase kot da bi bili pravkar oprani. vendar za razliko od večine je prah oranžne barve in zato treba pazit, da se ne usede na preči
schwarzkopf got2b rockin't it - zame osebno najboljši, zelo ugodna cena (5 eurov), malo se ga porabi. Sam sprej se po nanosu vtre v lasišče, tako da se belega praha ne opazi. Lase osveži, ima lep vonj pa tudi na volumnu opazim razliko
syoss - cena je nekje 5 eurov ampak meni ni odgovarjal. tisti bel prah, ki se naredi nikakor ni šel dol z las in je zgledalo kot da imam prhljaj. Pa še to, da se izjemnooo hitro uporabi, čeprav je flaška kar velika
rene furterer - najdražji kaj sem ga sprobala, cena je nekje od 10-13 eurov. Je zeloo dober, lepo osveži lase kot da bi bili pravkar oprani. vendar za razliko od večine je prah oranžne barve in zato treba pazit, da se ne usede na preči
schwarzkopf got2b rockin't it - zame osebno najboljši, zelo ugodna cena (5 eurov), malo se ga porabi. Sam sprej se po nanosu vtre v lasišče, tako da se belega praha ne opazi. Lase osveži, ima lep vonj pa tudi na volumnu opazim razliko
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Anja ^^ napisal/-a:http://www.blonde.schwarzkopf.de/produkte/blond-spray/
Zanima me, če je katera probala ta sprej za posvetlitev las zgoraj? sama mam rjavkaste lase, naravna barva las je svetlo rjava samo pobarvana sem na čisto malo temnejšo, o nakupu pa razmišljam ker bi šla na svetlejšo barvo ampak ne zelo svetlo zato se nočem pobarvat. torej ga je katera že sprobala in kako je učinkoval?
Js se s temle sprejckom barvam ze 10 let

Las nimam nc unicenih, ceprou nanje ne packam nekih blaznih mask, ker sm za to prelena (mam sicer masko, ampak se spomnm nanjo lih 1x na mesc al pa se to ne). Pa ta sprejck mam za ful doug, tko da dam pomoje za barvanje las tistih 6€ na leto al pa se to ne. Skratka ucinkovito, poceni in hitro

Glede na to, da je ful pocen, sprobi, itak nimas neki blazno za zgubit...ni pa nujno, da ti bo neki ful prjel, ker mas rjave lase.
Live. Love. Surf.
-
- Kofetarica
she-devil napisal/-a:^^ za tiste, ki vas zanimajo suhi šamponi. sama sem sprobala tri:
Js sm sprobala se unga old-school od ilirije, ko drugih se ni blo v prodaji - prah je bel in ma (men osebno) grozn in mocn vonj, k sm ga pol vohala se ceu dan, tko da sm ga uporablala samo, ce je blo reeeeeees nujno.
Zlo dobr je tut od Tigi, vonj ni nc posebnga, mal disi, velik plus je pa to, da je brezbarvn, tko da ti ni treba skrbet, da bi kej prevec prahu ostal na laseh pa bi zgledal sivi. Ampak stane ene 13€, kar je men cist prevec.
K bom naslednic kupovala, bom pa glede na tale post zgoraj sprobala se Schwarzkopf got2be, ker se mi ostali ne zdijo nek presezk al so pa predragi.
Live. Love. Surf.
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
Je katera že kupovala preko te strani?
Čarodejka
Čarodejka
A je katera že probala Garnier Sleek & Shine šampon in balzam? Sem brala da jih fuuuuuuuul "šimfajo" nasploh Garnier šampone sam kolegica pravi da je z tem zelo zadovoljna. Drugače pa kateri šampon nasploh priporočate? Imam dolge lase, suhe konice nasploh (tudi uničene ja
) in hitro se mastijo. Tak da, če kera kaj priporoča naj se kr dere! Najboljš kake, ki se dobijo v müllerju ali dm-u, ker se mi ne da po frizerskih salonih laufat pa z tujine naročat 

Life is so hectic when you're running around.