Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
CalledAnja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CalledAnja »

Hm bom probala še to s pudrom.. sicer je pa nekak logično ja, sej suhi šampon je dejansko zato :freude:
Alive
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Alive »

Kje pri nas bi lahko kupila oranžen in pink eyeliner? Potrebovala bi skorajda neon odtenek, zadovoljila pa bi se tudi z močno pogmentiranimi barvami. Embalaža ni pomembna, lahko je v obliki svinčnika, lahko je v steklenički in se ga nanaša s pomočjo čopiča ipd.

Hvala za morebitne predloge.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

^^ za tiste, ki vas zanimajo suhi šamponi. sama sem sprobala tri:
syoss - cena je nekje 5 eurov ampak meni ni odgovarjal. tisti bel prah, ki se naredi nikakor ni šel dol z las in je zgledalo kot da imam prhljaj. Pa še to, da se izjemnooo hitro uporabi, čeprav je flaška kar velika

rene furterer - najdražji kaj sem ga sprobala, cena je nekje od 10-13 eurov. Je zeloo dober, lepo osveži lase kot da bi bili pravkar oprani. vendar za razliko od večine je prah oranžne barve in zato treba pazit, da se ne usede na preči

schwarzkopf got2b rockin't it - zame osebno najboljši, zelo ugodna cena (5 eurov), malo se ga porabi. Sam sprej se po nanosu vtre v lasišče, tako da se belega praha ne opazi. Lase osveži, ima lep vonj pa tudi na volumnu opazim razliko
Breakfast is my religion! (The Mask)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Anja ^^ napisal/-a:http://www.blonde.schwarzkopf.de/produkte/blond-spray/

Zanima me, če je katera probala ta sprej za posvetlitev las zgoraj? sama mam rjavkaste lase, naravna barva las je svetlo rjava samo pobarvana sem na čisto malo temnejšo, o nakupu pa razmišljam ker bi šla na svetlejšo barvo ampak ne zelo svetlo zato se nočem pobarvat. torej ga je katera že sprobala in kako je učinkoval?

Js se s temle sprejckom barvam ze 10 let :D naravno mam neke brezbarvne-kao-temno-blond lase, s tem pa lepo svetlo barvo.

Las nimam nc unicenih, ceprou nanje ne packam nekih blaznih mask, ker sm za to prelena (mam sicer masko, ampak se spomnm nanjo lih 1x na mesc al pa se to ne). Pa ta sprejck mam za ful doug, tko da dam pomoje za barvanje las tistih 6€ na leto al pa se to ne. Skratka ucinkovito, poceni in hitro :)

Glede na to, da je ful pocen, sprobi, itak nimas neki blazno za zgubit...ni pa nujno, da ti bo neki ful prjel, ker mas rjave lase.
Live. Love. Surf.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

she-devil napisal/-a:^^ za tiste, ki vas zanimajo suhi šamponi. sama sem sprobala tri:
syoss - cena je nekje 5 eurov ampak meni ni odgovarjal. tisti bel prah, ki se naredi nikakor ni šel dol z las in je zgledalo kot da imam prhljaj. Pa še to, da se izjemnooo hitro uporabi, čeprav je flaška kar velika

rene furterer - najdražji kaj sem ga sprobala, cena je nekje od 10-13 eurov. Je zeloo dober, lepo osveži lase kot da bi bili pravkar oprani. vendar za razliko od večine je prah oranžne barve in zato treba pazit, da se ne usede na preči

schwarzkopf got2b rockin't it - zame osebno najboljši, zelo ugodna cena (5 eurov), malo se ga porabi. Sam sprej se po nanosu vtre v lasišče, tako da se belega praha ne opazi. Lase osveži, ima lep vonj pa tudi na volumnu opazim razliko

Js sm sprobala se unga old-school od ilirije, ko drugih se ni blo v prodaji - prah je bel in ma (men osebno) grozn in mocn vonj, k sm ga pol vohala se ceu dan, tko da sm ga uporablala samo, ce je blo reeeeeees nujno.

Zlo dobr je tut od Tigi, vonj ni nc posebnga, mal disi, velik plus je pa to, da je brezbarvn, tko da ti ni treba skrbet, da bi kej prevec prahu ostal na laseh pa bi zgledal sivi. Ampak stane ene 13€, kar je men cist prevec.

K bom naslednic kupovala, bom pa glede na tale post zgoraj sprobala se Schwarzkopf got2be, ker se mi ostali ne zdijo nek presezk al so pa predragi.
Live. Love. Surf.
femme.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a femme. »

Slika

Ali deluje ali je spet en LARIFARI :)
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:49, skupaj popravljeno 1 krat.
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a intermezzo »

Jaz pa bi rada nasvet; imam barvane lase in bi rada en šampon po katerem ne bi rabila balzama nanest, da bi bili taki mehki in svileni? Syoss imam trenutno, pa mi ful obteži lase in mi ni všeč...
*.*
Arden
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Arden »

kje pa se kupi ta sprej za posvetlitev las? sem gledala v mullerju včeraj, pa nimajo :/
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Müller al pa dm. Sm pa tut js ze opazla, da ga ucasih pozimi nimajo.
Live. Love. Surf.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Je katera že kupovala preko te strani?
Čarodejka
PiPPii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PiPPii »

priporoča katera kak kul tekoči eyeliner?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

NOVO
Na tržišču je veliko znamk, ki imajo karitejevo maslo. Seveda pa ne bi rada za njega zapravila ne vem koliko denarja, zato bi rada iz prve roke izvedela, kje ste ga kupile in koliko ste dale za njega?
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nyree »

Kje kupiti tekoči lateks za pusta (posebni efekti)? V hali A (magic shop) ga nimajo. Drugače sem ga pripravljana it iskat od Ljubljane do Nove Gorice (ali Italijo), ne pa naročiti prek interneta (ker rabim NUJNO). Hvala
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Teah »

A je katera že probala Garnier Sleek & Shine šampon in balzam? Sem brala da jih fuuuuuuuul "šimfajo" nasploh Garnier šampone sam kolegica pravi da je z tem zelo zadovoljna. Drugače pa kateri šampon nasploh priporočate? Imam dolge lase, suhe konice nasploh (tudi uničene ja :oops:) in hitro se mastijo. Tak da, če kera kaj priporoča naj se kr dere! Najboljš kake, ki se dobijo v müllerju ali dm-u, ker se mi ne da po frizerskih salonih laufat pa z tujine naročat ;)
Life is so hectic when you're running around.
Odgovori