Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

..da se ne morem odločiti ali mi je tole sneženje všeč al ne.. Odvisno, kakor se vzame..
..^^je definitivno taboljši del dneva, ko pridem domov, sem na toplem in vsakih toliko časa pogledam skozi okno, kak sneži...kr naj.. Zjutraj bom pa :evil: k bo treba kidat..
..si en kofi zdjle privoščim, potem pa na trening :wink:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Led Zeppelin napisal/-a:-* da sem našel tole: http://www.joshhosler.biz/ , kjer si lahko pogledaš katera pesem je bila no.1 hit na dan ko ste se rodili. In sedaj gledam od vseh katere imajo.

Jaz imam Billy Joel, We didnt start the fire. Meh :)

~ ^^ zanimivo je tole, jaz pa One More Try - George Michael :D
~ sem korak bližje temu da zbolim tik pred izpitom
~ so na sporedu vitamini.. better late then never :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

- je pasalo spat debelo uro
- sm zdaj kot prerojena, spila eno kavo...mmm....
- me mraz in sneg vračata tja, v spomine...lepi dnevi, želim si, da bi se kdaj vrnila
- da je taka zadevica top shit za mačke gnezdo, moja rosie nonstop čepi notr...majo v tukanotu xxl velike znižane na 12€, priporočam
- da bi lahk še za mene naredli tako pojstlico :(
- mam izpit čez 10 dni, pa si še nism zraven prišla, smotka
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Primula
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Primula »

- da sem pravkar naročila lasne podaljške, ker moji lasje enostavno rastejo prepočasi! :D
- ^ da je moj reko, da bo prispeval evrčke :D
- da bi se mogla učit pa se nikakor ne morem zraven spravit...samo odlašam in odlašam in odlašam... :nein:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Led Zeppelin napisal/-a:-* da sem našel tole: http://www.joshhosler.biz/ , kjer si lahko pogledaš katera pesem je bila no.1 hit na dan ko ste se rodili. In sedaj gledam od vseh katere imajo.

Jaz imam Billy Joel, We didnt start the fire. Meh :)

http://www.youtube.com/watch?v=7yHTpGog ... re=related

:oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
bluegirl3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bluegirl3 »

Da nekoga zelo pogrešam :(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da so končno prišli dnevi sreče po vseh dnevih žalosti
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

- da ostali ok, ampak malo sem pa dejansko imela za dost bolj zrelo :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* Jo imam rad

-* Je moja punca, kar se mi prekleto dobro sliši.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-mala je bolj zrela kot kdorkoli tukaj..premagovat neznansko žalost s humorjem je magična stvar!

Ps. noone cares!
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

- da mam tega projekta že vrh glave
- da naj bo ta izpit končno mimo, sam kaj k bo treba aprila spet tega prfoksa gledat (od vseh predavanj vem vse o njemu, kaj je počel, katere projekte delu, kot pa snov k bi jo mogla vedet) blah!!!
- da mi gre na živce, ker mam dopust, pa moj ima dopust, jaz pa sam ta blesav projekt in seminarsko delam
- nekak se bo treba prpravt pa danes začet s to seminarsko, da bom jutri lahko malo odklopla
- me že firbec matra, kaj bom dobila
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

priznam, da je moj bratranec legenda...poleg tega, da vsak sneg izkoristi za bencinske neumnosti in se s terencem ter motorjem goni po snegu izven cest, sem ga danes zjutraj videl, kako je na svojega štirikolesnika zapregel plug in splužil parkirišče... :D :D :D

da razmišljam, da bi se šel malo vozit naokoli, uživam po vožnji v snegu, ko zanaša...samo se pa ne upam izklopiti eps-a, ker 163 konjev in zadnji pogon naredita svoje in ne vem, če bi obvladal vozilo...razmišljam, da bi kar bratrancu rekel, evo, tukaj so ključi pa daj ti malo sprobaj, kajti on je odličen voznik in obvlada situacijo...enkrat sem šel z njim na mobikrog, imel je enega starega kadetta za fuke špilat, mater, to je samomor, komaj sem čakal, da sem prišel ven, pa čeprav je imela tista ropotuljca le kakšnih 75 konjev...

da je nenormalno veliko ljudi na cesti, najbolj pa me motijo tisti, ki nimajo spucanih vozil...mater, kako vidiš ven, če imaš samo eno luknco na vetrobranskem steklu čisto, vse okoli pa sneg... :roll:

mater, jaz resno razmišljam, da bi šel proti večeru na kakšno parkirišče, kjer ne bo nikogar pa bi se malo po snegu vrtel...otrok en... :D :D :D :D
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

...je zima presenetila in pokazala svoje "čekane" :D
..^^posledično zdaj zjutraj še težje vstanem-ko se zavem, da me lopata in kup snega pridno čakata, da sploh lahka naredim premik z avtom... ko sem pa konec z "rekreacijo", sem pa budna in polna energije.. Vse je za neki dober ja :jump:
..me mika it smučat, še prej pa kakega angelčka in snežkota naredit.. :lach:
..mam toliko dela, ampak nekak ni več prave energije za preostanek tega :irre:
..naredim kosilo, potem pa šibam skidat dvorišče, nato pa na trening! woho, do večera bom že cela naspidirana :wtg:
Uporabniški avatar
Isis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Isis »

- Da mi gre danes vse na k****!
- Da sem že navsezgodaj imela fajt s tastarim, ker ga je 'užalilo', da sva rekli da greva s sestro s svojim avtom (čeprav smo se dan prej tako zmenili) in ker sva se zadnji čas spravili skidat sneg izpred garaže...
- Da se mi zdi, da bi to moral bit najin problem!
- Včeraj sem bila živčna zaradi nekih rezultatov iz faksa, ker jih cel dan niso objavili in nisem bila doma ravno zgovorna...
- Da ne štekam, da se mami še ni naveličala govorit z mano samo o mojemu bivšemu (te teme res ne maram, ker dobro ve, da mi še vedno ogromno pomeni) in o tem, da imam cele 4 kg več kot pred letom in pol!
- Da pomojem ni normalna da misli, da sem debela, prej sem bila pa po njenem postavna!
- Da ne štekam, zakaj ma folk okoli mene tak užitek ves čas kritizirat in maltretirat...
- Da se sprašujem, kaj je narobe z mano - med vikendi kuham in pospravljam, praktično ne hodim več ven, vedno pomagam, med tednom pridno študiram (po cele dneve na faksu), povprečje imam 9,0, nasploh se z vsemi štekam...
PA ŠE VEDNO NI NIČ KAR NAREDIM OKEJ!

Zakaj...?? :cry:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

- da mislim, da rabiš en konkreten oddih od familije ^^, drugače se ti bo zmešalo
- idi nekam za kak teden, magari h kaki kolegici v Lj, ker mam občutek, da se res že težko gledate, i know exactly how u feel.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Zaklenjeno