Valentinovo
-
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
Dajte že mir s tem kako vam ni všeč ta praznik in kako dobite ne vem kaj vse ko slišite za valentinovo.
Meni je dejansko čisto všeč, da obstaja valentinovo in s punco sva tudi vsako leto nekaj skupaj delala in vsako leto do sedaj je bilo res zakon imet en dan ko lahko res uživaš nekje na samem.
Najbolj patetičen izgovor tistih ljudi, ki govorijo kak zanič je valentinovo je pa to, da se izgovarjajo, da je "praznik trgovcev" in podobno. Ni res. Je lahko tudi zastonj oziroma kakšen evro ali dva.
Me pa še vedno zanima: kje v Celju, Šempetru ali pa celo Mariboru in okolici imajo kakšno restavracijo, kjer imajo kakšen valentinov meni in se jo splača obiskat?!
LP

Meni je dejansko čisto všeč, da obstaja valentinovo in s punco sva tudi vsako leto nekaj skupaj delala in vsako leto do sedaj je bilo res zakon imet en dan ko lahko res uživaš nekje na samem.
Najbolj patetičen izgovor tistih ljudi, ki govorijo kak zanič je valentinovo je pa to, da se izgovarjajo, da je "praznik trgovcev" in podobno. Ni res. Je lahko tudi zastonj oziroma kakšen evro ali dva.
Me pa še vedno zanima: kje v Celju, Šempetru ali pa celo Mariboru in okolici imajo kakšno restavracijo, kjer imajo kakšen valentinov meni in se jo splača obiskat?!

LP
-
- Cosmopsiho
tanF napisal/-a:
LP
pokliči v restavracijo, za katero meniš, da je fensi, naroči dva pohana šnicla v obliki srčka pa reci, naj ti eno svečo prižgejo pa boš mel valentinovo vzdušje...

mater, si neiznajdljiv....

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
purple_rain napisal/-a:Eh. Vi zaljubljenci kar imejte valentinovo, valda je pa samskim mal manj všeč ta praznikDajte že mir s tem kako vam ni všeč ta praznik
Meni pa ravno obratno, če bi mi partner začel piskat o srčkih in mi mahat z rožicami pred nosom na ta dan, bi bila mal razočarana, da ni tak, kot sem si predstavljala oz. da ne paševa skupaj

-
- Komunikatorka
- Kontakt: