Meni se zdi logično, da če človek spremeni svoje nastavitve, da nima več shranjenih piškotkov in ga več ne prijavi avtomatsko v FB, mora nekaj skrivat, ker je prej vedno imel vse na "pladnju" in ravno takrat nisem čutila potrebe po tem, da ga preverim. Potem pa je enkrat lani to spremenil in ko sem tudi sicer opazila, da se drugače obnaša in je občutno več na FB ter je imel dodane neke neznane ženske (in včasih takoj zbrisal z zida, ko jih je sprejel ali so one njega, da jaz ne bi opazila), sem ga samo še vprašala lahko, pa sem dobila zadirčen feedback. Well, that makes sense.

Ni problem, če več nima shranjenega gesla in ga ne prijavi avtomatsko, problem je vse ostalo, kar je sledilo zatem.
Jaz sem imela ves čas možen vpogled, in tudi
je pogledal, če ga je kaj zanimalo. Me ni niti malo motilo, četudi sem si parkrat na leto pisala s kakšnim kolegom ali bivšim sošolcem (take splošne stvari), ker so itak vedeli, da imam fanta in niso šli dlje v pogovoru. Če pa bi, pa jaz ne bi šla.
V zvezi si ravno zato, da si zaupaš, si deliš, da vesta drug o drugem tudi to, kar morda o tebi ne ve najboljši prijatelj. Eni pa tega ne želijo, ker se počutijo oropani vsega in s takim človekom jaz ne morem živeti, če izneveri moje zaupanje.