Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Wellness.B
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Wellness.B »

claire napisal/-a:
Wellness.B napisal/-a:Evelyn, če so dobre za dejana zavca in njegove otroke, potem so tudi za mene..

in zakaj pol ne boksaš kot dejan? sori, izjava da te kap.
petra majdič je šla tudi na -127 stopinj za regeneracijo telesa. a lahko greš še ti?

in jaz ti nisem kriva da ne moreš pit kave brez mleka.

a HL pa lahko žreš? te ogabne šejke? na primer.

daj si mir, tu ni prostora za iskanje strank. (kakorkoli, prišel si delat reklamo. to ne maramo).

Oprosti jaz nisem imel namena NITI OMENIT besede HL, to so naredile sogovornice, in celo reklamirale so.. lep dan
Zadnjič spremenil Wellness.B, dne 06. Feb. 2012 13:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

[q
Zadnjič spremenil claire, dne 11. Feb. 2012 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Wellness.B
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

claire napisal/-a: moje telo pa preveč cenjeno, da bi sploh pomslila, da bi kdaj to v usta dala.

Nihče te ni prosil če bi ti to dala v usta, samo kregaš se s seboj :D Obsijana z negativnostjo ;) daj raje kak pameten nasvet kako vzdržuješ svoje cenjeno telo
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Wellness.B napisal/-a:Zakaj HL.. zato ker sem pred tem probal veliko ostalih šejkov in so vsi bili ogabnega okusa..

Potem si pa ti bol malo probal, js od zdej vse kar sem pil od proteinskih šejkov so bli dobrega okusa in veliko ceneje od HL, ki mi ga je kolega hotu vturit isto količino za skoraj 2kratnik cene v maximumu naprimer z nekim nakladanjem da ma HL edina v sloveniji certifikat o tem da ni ni nič druga notr kot to kar piše in bla bla bla...i don't give a f*** ker lahko prideš ceneje skos in z bolj kvalitetnimi izdelki ko jih prodajate folku.

Glede 5jajc za večerjo in tega..to je zlo okusna stvar, ker jajce itak zgubijo strukturo in jih sploh ne okusiš ko je vse zmiksan.
Uporabniški avatar
ricola
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ricola »

Vsi, ki so tudi meni hoteli prodati HL so tudi meni ponujali brezplačno svetaovanje (merjenje maščobe, itd.) ter 50 % popusta - tako da je to očitno standardni način kako privabiti stranke z nečim "poceni" na začetku.

A se lahko zdaj pogovarjamo o normalni hrani?!

Kakšen drug način da se postopno odvadiš sladkorja (in njegovih nadomestkov)? naj še enkrat poudarim, da ne mislim jesti nobenih prehranskih nadomestkov :evil:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

.)
Zadnjič spremenil claire, dne 11. Feb. 2012 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Wellness.B
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Vse so bili samo odgovori na vaša vprašanja, jaz ne reklamiram in niti ne bom več omenil nobene besede povezane z HL. Bom pa jedel to kar mi paše in po čem se odlično počutim počutim ker to delam z veseljem.
Vidim pa da punce ki se skrivate za lepimi vzdevki premorete kvaliteten besedni zaklad ''sral, žrl, bullshit....''
Uspešno hujšanje vsem
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ov.
Zadnjič spremenil claire, dne 11. Feb. 2012 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Wellness.B
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

claire napisal/-a:
Wellness.B napisal/-a: Vidim pa da punce ki se skrivate za lepimi vzdevki premorete kvaliteten besedni zaklad ''sral, žrl, bullshit....''
Uspešno hujšanje vsem

jp.
lahko si še ti HL znak vbriješ v glavo. ne boš prvi.

res hvala no za lepe želje, tebi pa uspešno pitje praškov.

Hvala :D vidiš da se da vse na zabaven način obrnit
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

čakte zdaj se pa neupravičeno bentite, z wellnesom smo se miroljubno zmenili, da odtrani svoj reklamni podpis in ne omenja HL izven HL teme, tega se je držal, zdaj pa ste ga napadle, kot da je edini, ki je praškaste pripravke in ploščice in se brezglavo bentite ker imate alerijo na HL.

evelin, tvoja funkcija sodnika o tem, kaj je normalno in prav, je zgolj moderatorska na forumu (pa še te nisi sposobna korektno opravljat), nisi pa tu zato da uporabnike žališ, da ne živijo normalno in se butasto prehranjujejo.

si kadilka? poznaš kakšnega kadilca? si po obroku prižge čik? ti že kaj dela klik klik klik v glavi, ali samo čri čri čri?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Kaj pa teb ni jasn?
ČIsto normalno sem ga vprašala kakšna je situacija s tem(in normalno mi je odgovoril) in ja, lahko povem kaj je meni nenormalno LOL in lahko napišem kaj je meni butasto, kaj je meni neumno, kaj je meni MENI MENI MENI. A ti je jasn? Tvoj jeb** problem je če si ti nepismena(to je žaljivka, čri čri čri) in ne znaš presojat kdaj je kej žaljivo in kdaj ne.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

a nisem bla dost jasna, česa v pojem postu ne razumeš?
kurativni popravki tvojih postov in mnenj me ne zanimajo, če pred tem svoje mnenje dviguješ na raven vsesplošnega.
čri čri čri je medmet.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

punkie_ napisal/-a:čakte zdaj se pa neupravičeno bentite, z wellnesom smo se miroljubno zmenili, da odtrani svoj reklamni podpis in ne omenja HL izven HL teme, tega se je držal, zdaj pa ste ga napadle, kot da je edini, ki je praškaste pripravke in ploščice in se brezglavo bentite ker imate alerijo na HL.

Se strinjam, sem že čisto na začetku, ko je imel šele 2 objavi na forumu, debelo gledala, kaj se nekateri razburjajo in ga 'podijo' s foruma, češ da naj zgine stran s praški? o.O Pri čemer ni niti z besedo do takrat ničesar omenil, samo o zelenem čaju je pisal (ki ga, btw, tudi jaz obožujem) :D Še zdaj naprej je vljuden in samo odgovarja na zadirčna vprašanja, kot da je zločinec :) (vsaj včeraj je bilo tako, priznam, da zadnjih nekaj objav nisem brala danes).

Pa tudi v tej temi so bile že mnogokrat debate o raznih shujševalnih napitkih / tabletah / proteinskih ploščicah ipd., meni se zdi, da pač pašejo sem :nixweiss: (je pa stvar posameznika, a jih bo konzumiral ali pa raje ubral drugo metodo). Še par strani nazaj je ena navdušeno spraševala o ploščicah Nupo ipd. O HL pa nimam pojma oz. sem samo pred par leti na tem forumu brala o njem, ko so ga nekateri člani hvalili. Pač rečeš, da tega ne boš pil, in ignoriraš :D

Glede podpisa pa, saj ima tudi kup drugih uporanikov linke do svoje strani v podpisu, itak je pa on svoj link odstranil, ne vem, kje ga je polomil zdaj :)
Zadnjič spremenil dot, dne 06. Feb. 2012 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Wellness.B
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Punce, smile on in se spoštujmo :wtg:

En moj primer za enostavno zdravo večerjo:
Kos polnozrnatega kruha, navadni jogurt in banana.

Banana je vir kalija in magnezija, ki pomagata pri sproščanju mišic, kar ugodno vpliva na spanec.
Navadni jogurt in kruh pa tak nista nobena znanost :) pa seveda ne pozabit na kozarec ali dva vode
lep večer
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

no, ko ste (poleg vsega ostalega :roll: ) tud beljakovinske ploščice ven povlekli...

Pred šihtom sem začela hodit na fitnes,
zjutraj pojem zajtrk, nekaj oddelam doma, se grem mal razmigavat in se odpeljem na šiht.
Baje je fajn neki pojest po 'treningu' ampak tuhtam, da bi bilo mogoče bolj pametno vzet s sabo kšno banano ?!

Verjetno je tale "beljakovinska" ploščica boljše kot nek snickers :D
uglavnem,
DM firma DAS gesunde plus, fitness
vrednosti na ploščico:
14g beljakovin
21g OH, od tega 13g sladkorja
4,7g maščobe, od tega 2,6g nasičene maščobne kisline
0,25g vlaknin
0,09g natrij
pa še mal vitaminčkov, B1, B2, B6, C, E, vse 15% RDA
energijska vrednost - 179kcal

ker se nisem nikoli prav dosti poglabljala v znanost kalorij in vseh teh prčkarij, k jih eni tko mrzlično seštevajo itd... Me zanima, kaj pravite na to?
Je kul, je boljše kot snickers, je slabše kot banana? :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Odgovori