neznankan napisal/-a:Tista, ki ne je čokolade je res čudna xSweetyx a jo sploh nihče ne je pri vas?
No ja, pri nas sva doma itak samo 2. Mami pa je več al manj samo Milko noisette ali pa alpine milk.
Pa nisem rekla, da ne jem čokolade samo da se mi začne nabirat po predalih Je pa pojem malo (npr. 100g v 1 mescu) in še to samo temno čokolado, ostale pa podarim okoli prijatelcam ki se je pa seveda nikol ne branijo
^^ ne me resn jemat, ker sem se sam mal pohecala. Lahko jo recimo res ne bi marala. Jaz ne razumem kako jo kdo ne mara, ker jo mam jaz noro rada. Skoraj vsak dan kakšno pojem.
Jaz nisem neka pristašica praznovanja tega komercialnega praznika. Dobro kaka malenkost čisto simbolično je uredu, da bi pa nekam v toplice hosila za valentinovo se mi zdi pa neumno. Na ta dan dragega ne ljubim nič več, če mi podari šopek vrtnic in nič manj, če mi nič ne prinese. Ne rabim praznika, da mu podarim kako malenkost ali mu skuham dobro večerjo.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Men je to dan kot vsak drugi dan (če dobim pozornost-super hvala, če ne pa tudi ne bom "umrla od žalosti)...ker v neki zvezi ta dan ne bo spremenil ničesar...Človek se lahko ima skozi vse leto fajn, brez kakršnihkoli skomercializiranih praznikov..
Valentinovo obstaja, zdej če ga pa praznujemo ali ne - je pa čisto stvar posameznika, kako gleda in dojema vse skupaj. Glavn, da se imamo radi..al tak al drugač
Zadnjič spremenil T00Mika, dne 06. Feb. 2012 14:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Nehajte s tem dissanjem valentinovega... Ko si z nekom v zvezi par let ni več tistega "si vsak dan izkazujeva ljubezen" - my ass!
Vsak dan pač ne - in zakaj ne bi praznovali Valentinovega? Božič je tut "kar nekaj" pa je še vseeno veselo, ko "božiček" nekaj pod jeklo pusti...