Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
CatPaw
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CatPaw »

Evo, jaz sem ZA! A bomo imele skupaj za 50 eur? :P Pa tudi če ne, potem ima vsaka poštnine 1,5 eur, kar pa gre skozi :P

Evo, daj mi prosim samo tvoj mail, da ti pošljem linke, kar bi naročila :D
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani... ;)
Neja.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Neja. »

Mislim da bo preko 50€ c(:
Sem poslala.
Uporabniški avatar
CatPaw
Sramežljivka
Sramežljivka

Neja. napisal/-a:Mislim da bo preko 50€ c(:
Sem poslala.

Neja. super, hvala! :wink: Evo, sem skupaj nabrala za 16,80 eur, če pa bo slučajno premalo, pa lahko brez problema še kaj dodam :D :D Evo, ti jutri pošljem mail :cool: :P
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani... ;)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Če bo premalo, bi se še jaz mogoče pridružila in sodelovala :) Sporočite mi :)
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Neja.
Sramežljivka
Sramežljivka

Ni problema. (;
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Iz kje pa ste punce? Jaz bi se tudi pridružila in naročila dva pirsa, ampak bi bilo fajn, da bi lahko svojo pošiljko prevzela od katere v Mb ali okolici, sicer bi s poštnino pri nas vseeno naneslo več. :)
Neja.
Sramežljivka
Sramežljivka

Tamala_mrha napisal/-a:Iz kje pa ste punce? Jaz bi se tudi pridružila in naročila dva pirsa, ampak bi bilo fajn, da bi lahko svojo pošiljko prevzela od katere v Mb ali okolici, sicer bi s poštnino pri nas vseeno naneslo več. :)

Jaz sem s primorske. ://
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Je mela kera v nosu uhanček na spiralo? Zanima me kolk ga je kej težko ven dobit? Pa še neki, verjetno brez veze "paničarim", ampak me zanima, a je možno, da se ti un del uhančka ki je v nosu (med kožo) zaraste skupaj s kožo/mesom? Do zdej sem mela uhanček na palčko in sem ga lahko par milimetrov ven pa notr premikala, tega pa ne morem, tko da mi je zdej ta grozna misel padla na pamet :D
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
CatPaw
Sramežljivka
Sramežljivka

Tamala_mrha napisal/-a:Iz kje pa ste punce? Jaz bi se tudi pridružila in naročila dva pirsa, ampak bi bilo fajn, da bi lahko svojo pošiljko prevzela od katere v Mb ali okolici, sicer bi s poštnino pri nas vseeno naneslo več. :)

Evo, jaz sem iz MB :D Če Neja. pošlje najine pirse v MB priporočeno, poština ne bo nanesla več kot 1 eur.. Pa si razdelima poštnino in je to to, če se strinjaš :P
Neja.
Sramežljivka
Sramežljivka

CatPaw napisal/-a:

Evo, jaz sem iz MB :D Če Neja. pošlje najine pirse v MB priporočeno, poština ne bo nanesla več kot 1 eur.. Pa si razdelima poštnino in je to to, če se strinjaš :P

Itak pridejo pirsi res majhi, pa dam kar v kuverto + znamko, pa ni treba mi nič dati. (;
Ti pošljem mail na zs Tamala_mrha.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

^^ Ti po zs dam direkten link do pirsa. CatPaw, ti maš pa tudi zs. :)
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Samo namig, na tejle strani imajo pogosto tudi akcije, da je poštnina zastonj - skoraj vsak mesec (nazadnje je bilo v začetku januarja, še prej pa enkrat sredi decembra). Tako jaz naročam - pač počakam do akcije in naročim ko je zastonj poštnina, da ne kompliciram s skupinskimi naročili. :)
Every rose has its thorn
Neja.
Sramežljivka
Sramežljivka

*SunFlower* napisal/-a:Samo namig, na tejle strani imajo pogosto tudi akcije, da je poštnina zastonj - skoraj vsak mesec (nazadnje je bilo v začetku januarja, še prej pa enkrat sredi decembra). Tako jaz naročam - pač počakam do akcije in naročim ko je zastonj poštnina, da ne kompliciram s skupinskimi naročili. :)

Jaz tudi ponavadi tako naročujem, samo kaj ko imajo te akcije preveč redko. :razz:
ŽužaPuža
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ŽužaPuža »

Howdy! :wave:

Jaz sem nova tukaj gor :oops: .. Malo sem čekirala forum in naletela na to temo o pirsingih - imam jih namreč tudi sama (jezik in intimnega :D ) Večkrat sem tudi že gledala link Crazy Factory in imajo super zadevce. Problem je samo v tem, da lahko plačaš samo s Paypalom :cry: A bi bila katera, ki naroča preko Crazyfactory in ima Paypal, tako dobra,da bi me obvestila, ko bo kaj naročala? :P
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

Ma kera izkušnje s tem, da če uhanov ne more nosit da tud drugje ne more imet pirecinga? Npr. v popku... jeziku... ? Ful me matra da bi si dala kkšnega sam me skrbi da bi ga mogla takoj dat ven poleg tega pa še stane
Zadnjič spremenil *cukrr*, dne 02. Apr. 2012 16:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Tu es dans toutes mes pensées.*
Odgovori