Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- _patchouli_
- Cosmopsiho
Ma ne, nisem šla. Hec je v tem, da bi morala komplet garderobo za razgovor nabavit (še lepe srajčke s kratkimi rokavi ne premorem, kaj šele čevljev, v vanskah me pa tam ne bi gledali
) in glede na to, da kakih velikih šans ne bi imela, se nisem spustila v projekt
Kot rečeno, že pri višini vprašanje, če bi šlo skozi.

živjo! jas sem sicer še v gimnaziji ampak ko bom študentka oz. po študiju bi želela delati kot stevardesa ker me to delo že od nekdaj veseli. me pa nekaj zanima- namreč že dolgo imam dioptrijo (1.50 in 2.00) brala pa sem da je najvišja dovoljena za stevardeso 0.50.. na ryanairovi strani pa piše da je sprejemljiva normalna dioptrija v primeru da nosiš leče?.. kak je s tem a veste kaj iz lastnih izkušenj? 

Letalska družba Emirates bo imela 27 avgusta avdicijo v Sloveniji.
https://ekgrpapplications.emirates.com/careersonlineapps/CC_OPENDAYS/CabinCrewOpenDays.aspx?j=f&pub=/english
https://ekgrpapplications.emirates.com/careersonlineapps/CC_OPENDAYS/CabinCrewOpenDays.aspx?j=f&pub=/english
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- Kraj: Štajerska
Živijo!! Mene, pa zanima če mogoče veste koliko je starostna omejitev, da sploh lahko dobiš delo stevardese? Stara sem 19 let, velika 1,70 m govorim pa tekoče angleško, špansko, malce slabše pa nemško in italijansko. Delo stevardese me že dolgo zanima, samo iščem razpise in jih nikoli ne najdem.
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč

- _patchouli_
- Cosmopsiho
Odvisno od letalske družbe. Emirati recimo 21 let, za ostale se mi ne da gledat, ampak bi rekla, da kar podobno.
Kje pa gledaš, da zgrešiš vedno?
V dobrem letu so imeli pri nas nabor Katarci in Emirati vsaj ene dvakrat. Če ti je pa to res velika želja, se pa zapelješ še v okolico, Zagreb, Beograd, kaka Italija (tam bi ti s svojimi jeziki bila baje v veliki prednosti
)
Kje pa gledaš, da zgrešiš vedno?

V dobrem letu so imeli pri nas nabor Katarci in Emirati vsaj ene dvakrat. Če ti je pa to res velika želja, se pa zapelješ še v okolico, Zagreb, Beograd, kaka Italija (tam bi ti s svojimi jeziki bila baje v veliki prednosti

- _patchouli_
- Cosmopsiho
Vse, ki si blazno želite bit stevardese, a vedno zgrešite nabore: Emirati imajo nabor v naši bližini, in sicer v Benetkah 16. junija.