Na izbiro imam dve ekskurziji v Moskvo ali London. Nikjer še nisem bila in se neznam odločit. V Londonu vem, da vas je bilo že veliko, in večina je navdušenih, kaj pa pravite tisti, ki ste bili v Moskvi?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jaz se strinjam s predhodnico. Sicer bi v vsakem primeru izbrala Moskvo, ker si jo ze dolgo zelim videti, ampak dejstvo je, da je London na lastno pest za bolj plitke zepe veliko lazje dosegljiv kot Moskva.
Veš kaj bom jaz storila..Pod potovanji očitno nimamo še teme o Moskvi..zato bom to temo preimenovala v temo Moskva, kamor ti lahko pišejo ljudje o tem če imajo izkušnje ipd(kar si tudi napisala, da te zanimajo predvsem mnenja tistih, ki so v Moskvi bili).. in nasplošno vse o tej destinaciji..London pa si lahko preveriš v temi:
London
Denar, ki bi ga odštela za Moskvo je 500 eur.. isto me pride za London.. s tem da je London 6 dni (z avtobusom), v Moskvo gremo pa z letalom in je 7 dni. Ja, verjetno se bom tudi sama odločila za Moskvo, ker za London bo verjetno še veliko boljših priložnosti .
Že letalo gladko premaga avtobus.
Sicer pa absurdna cena za London, glede na lete za 50€ Za Moskvo je pa dejansko ugodno!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Moskva v tem času je bljak. Vse sivo, zaledenelo in mrzlo ali pa vse sivo, sneg se topi in vse je umazano do neprepoznavnosti. Js bi na tvojem mestu šla v London februarja, je lepš.
Pol pa odvisno, če boš mela srečo. Če bi bla taka zima kot ponavadi, bi blo zdajle vse zmrznjeno razen cest, aprila in maja pa močvirje povsod, ne samo na cestah. Pomlad je ponavad zlo grda v Moskvi.
Ampak glede na letošnje pomanjkanje snega, se bo do takrat mogoče že vse stopilo in posušilo.