zanimiv štajerc z zanimivim načinom razmišljanja, ki deloma dopušča mnenja drugih.. se ukvarja s športom, skrbi za svoje telo, navijač NK Maribor.. zgovoren, rad se pogovarja, oz. prijateljuje z ženskami.. + ima po mojem mnenju dober pogled na odnose
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Fant, ki je zvedel, da sodelujem na tem forumu, po tem pa se več nisma vidla. Mi pa je še pico dolžen. Drugače pa Štajerc, ki se po malem žabari, rad ima profilne slike moških, eden redkih, ki je na forumu objavil svojo pravo sliko. V konfliktu z Johijem.
mal razočaran v ljubezni in s tem včasih zoprno nastrojen proti srečnim parom (ne mislim, da boš kerga prtegnu alpa kej ampak pač ne morš razumet kako je mogoče, da sta 2 skupaj brez, da bi padla v eno od X pasti v katere si se že ujel); med nekaterimi poznan kot FB stalker vendar kar v redu poba, ki ga kvari edino to, da gleda slovenski nogomet
fant, očitno rdečelasec, ki sem ga najbolj opazila v rubriki politike in s katerim si delim precej podobne poglede, kar se zadeva volitev in slovenske politike
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
Po sliki sodeč-simpatična punca, ljubiteljica živali..dobro ne govori, to ne vem, ampak piše špansko zame nekje odzadaj še vedno fajn nova uporabnica, čeprav ni več čisto nova