Kuhinja
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
OMG a ti to resno?
(btw a si dojela da povsod kjer tema preveč uide v OT - vedno sodeluješ TI... oz TI+ še nekdo k te ma povhn ku*ac?)

(btw a si dojela da povsod kjer tema preveč uide v OT - vedno sodeluješ TI... oz TI+ še nekdo k te ma povhn ku*ac?)
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 03. Feb. 2012 20:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
brandibelle napisal/-a:No ne vem kaj vse vi mečete v pečico al kamrkol že... ampak pr moji babici se drevešček odžaga... odstrani veje, odstrani zjeban lubje and shit, razžaga tako, da se taboljši del ponuca (ker ma stric tišlarstvo) ostalo pa na sekolar razmontira na pečki primerne dele
over and out.
če boš tudi doma tečen kot si tukaj, pazi, da ne bodo še tebe skupaj s primernimi deli vrgli v peč!

uh, to bi prasketalo...

-
- Cosmopsiho
Uf, a je vse tole sprožil moj post o štedilniku na drva
Vidim, da sem se slabo izrazila. Za vsakdanjo uporabo itak da se fura steklokeramična al pa indukcijska plošča al pa plin. Šporget na drva izključno samo kot izhod v sili!! Pač, samo kot dopolnilna dejavnost. D si nav kdo slučajn predstavljal, da moram zjutraj najprej zakurit, če si hočem skuhhat čaj

Vidim, da sem se slabo izrazila. Za vsakdanjo uporabo itak da se fura steklokeramična al pa indukcijska plošča al pa plin. Šporget na drva izključno samo kot izhod v sili!! Pač, samo kot dopolnilna dejavnost. D si nav kdo slučajn predstavljal, da moram zjutraj najprej zakurit, če si hočem skuhhat čaj

Re: Oprema kuhinje
nivea9 napisal/-a:Kako veliko kuhinjo bi imeli, bi imeli jedilnico ločeno, bi imeli stene med kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom ali ne.
Imela bova en večji prostor v skupni izmeri slabih 30 m2, ker je prostor v obliki črke L, bo kuhinjski del lepo ločen od dnevnega
Bi imeli jedilni kot ali mizo s stoli,... kako veliko mizo bi imeli?
Miza nama je zelo pomembna in bo definitivno masivna, zraven bodo stoli, velika pa vsaj za 8, če ne za 10 ljudi (zato bo verjetno raztegljiva)
Kakšna okna bi imeli v teh prostorih? Kakšne zavese?
Imava nova plastična okna, v kuhinji je okno nad pomivalnim koritom, v dnevni pa imava panoramsko steno in še eno okno malo posebne oblike nad kavčem (podolgovato, pravokotne oblike)
Kakšnen štedilnik bi imeli?
Odločava se med plinom in indukcijo, najverjetneje bo kombiniran
Kako bi ogrevali naštete prostore?
Imela bova talno gretje![]()
Bi imeli otok, polotok ali nič od tega?
Da, polotok, naslonjen na eni strani na steno, pult bo širok 90 cm, da bo zadaj prostor še za 2 barska stola![]()
Kakšne barve kuhinjo bi imeli (mislim pohištvo)?
Všeč so nama svetle naravne barve, zato bo kuhinja v svetlejših odtenkih lesa, kombinirana z belo ali barvo magnolije (sva tik pred tem, do jo naročiva)
In kaj bi še dodali?
Kuhinjski pult bo povišan, ker sva oba višje postave in sem videla že v nekaj novih kuhinjah, da je to super.
Po tleh bova imela keramične ploščice, to velja za celo nadstropje, najverjetneje bova izbrala take v imitaciji lesa, so mi najbolj všeč