Ajča napisal/-a:Zdaj, ko sem že malo (

) starejša, me ne zanima kakšne so bile punce, ampak samo to, da jih je prebolel in da ni bilo kakšnih čudnih stvari (prepovedi prebliževanja in podobno).
Glede bivših od mojega bivšega, vem katere so bile (po imenih in za tri vem tut kak so zgledale). Spoznala nisem nobene, niti imam kakšno željo po tem. Da bi ocenjevala njihov izgled, je težko biti objektiven, pa vendarle, dve sta bili povprečni,celo malo pod, ena je bila luštna v obraz...
Enabivša, tazadnja, se je (baje, no tko je moj bivši pravil) hotla vmešavat v najino zvezo in razlagala, da sta se razšla iz drugih razlogov, moj bivši je imel drugo zgodbo, njene zgodbe pa ne poznam. Od drugih sem slišala, da je ta ženska karakterno katastofa, sama ne morem povedat, ker jo res ne poznam.
Ko z distance pogledam nazaj, mi je vseeno kdo so bile in mi bo tut v prihodnje vseeno.
Drugač pa po opisu od Lani, bi rekla, da hodi z mojim bivšim ali s kerim, ki igra na isto foro, ker je moj bivši meni tut govoril kako se je nemogoče obnašala njegova bivša po razhodu in kako so vse njegove bivše bile grozne, najbrž sedaj isto govori zame, ampak itak mi je vseeno
O bivših mi nikoli ni bilo fajn preveč vedet oz. poslišat o njih, me to odbija pri tipu, ker če je bivša bila res tko grozna, zakaj si bil z njo? Misli, to veliko pove o osebi, ki svojega bivšega partnerja želi predstavit kot najslabšega.
Mislim, saj ne rečem, moj bivši je bil tut "cvetka", ampak naslednjemu ne bom šla razlagat kako je bil bivši katastrofa, saj se ga ne tiče. Iz prejšnjih zvez se nekaj naučimo in edino to šteje. Dokler ga nisem prebolela je bil zame najslabši, sedaj pa sploh nimam nobenga mnenja o njem, saj je zame mrtev človek in ga tretiram kot ga da ni na tem svetu.