Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Dobi se dosti dokaj klasičnih modelov hlač, samo da niso v črni barvi. Namesto običajnih srajčk se lahko poslužiš tudi kakšnih malo bolj elegantnih majčk s kakšnim neklasičnim izrezom, s kakšnim lepim detajlom (tukaj sedaj nimam v mislih kakšnih vpadljivih bleščečih printov in podobnega). Sicer so pa se, kot so ti rekle že punce zgoraj, posluži kakšnih pisanih srajčk. Imaš na voljo toliko različnih materialov in krojev, da ti bo kakšen gotovo ustrezal :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Razen oblek se meni zdijo ta oblačila od CaliLove fuuuul stroga. Jaz bi se katastrofalno počutla, če bi mogla bit tak zašpanano oblečena. To je kar precej stopničk bolj uradno od "malo lepše oblečena kot so npr. kavbojke + pulover + škornji".
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Ja, meni se tistele zgoraj tud zdijo že malo preveč stroge (izjema mi je bluzica z rožicami), predvsem zaradi barv! Če bi pa recimo belo in sivo nadomestili s kakšno bolj živahno...bi bilo pa kulsko :D
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Tudi meni se ta oblačila zdijo ful stroga (razen oblekc). No odvisno seveda kje delaš in kakšna so tam pravila oblačenja. Po mojem je pri nas zelo malo podjetij, kjer od 25-letnice zahtevajo tako strog stil.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Meni se pa ne zdijo stroga, če take hlače kombiniraš z kakšnimi ljubkimi srajčkami, bluzami... balerinkami :) So elegantne in pa udobne (najverjetneje) hkrati... Tista "pencil" krila pa so mi za stare babe :D razen, če so taka z visokim pasom in do sredine stegen in ne do kolen.

Za kakšno delo pa gre?
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Sama največkrat nosim pencil skirt in a-skirt - najbolj mi pašejo (do dolžine približno do kolen ali malo manj)

Drugače pa mi ni všeč eno modro krilce, ki ste ga predlagale - je sicer zelo lepo, a po mojem mnenju prekratko za v službo, če delaš s strankami. Ni ravno profesionalno, da v službi nosiš krilo, ki je več kot en decimeter nad koleni. Razen če si hostesa ali kaj podobnega, kjer je tak videz zaželjen.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Jah ne vem, zame je to 'malo lepse od kavbojk', ne vem pa, kaj si ve pod tem predstavljate. Za sluzbo, kamor ne mores oblect kavbojk, so mi taka oblacila povsem primerna, tudi za 25-letnice.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

Callilove, predlagala si zelo lepa oblačila :hail: Taka oblačila bi bila primerna za vsako službo.

A mislim, da je punca, ki je spraševala, hotela nekaj drugačnega... nekaj med temi oblačili in kavbojkami.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Uuu, všeč!, ampak barva je pa bleh.

Sicer se tud men zdi tale izbor precej "strog" oz. se strinjam z Anjeske, da če bi bilo kaj več živahnih barv, bi vse skupaj bolj prijazno zgledalo, pa verjetno še vedno work appropriate.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

CaliLove* napisal/-a:Jah ne vem, zame je to 'malo lepse od kavbojk', ne vem pa, kaj si ve pod tem predstavljate. Za sluzbo, kamor ne mores oblect kavbojk, so mi taka oblacila povsem primerna, tudi za 25-letnice.

Meni tudi :nixweiss: Pa tud ZARA je itak mišljena kot znamka za mlajše ljudi (sploh pa, 25 niti ni tako malo)... saj se lahko potem outfit malo popestri s kakšnim dodatkom, če se kateri zdi preveč nevtralen - meni so še posebej všeč tiste oblekce s pasom s pentljico :jive:
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

Hvala punce za ideje, kaj od tega mi bo sigurno prav prišlo.

Doma mam kar precej oblek ampak ko jih zdaj gledam in razmišljam kaj od tega kar že imam bi bilo primerno sploh ne najdem idej, tako da bom morala res kaj dopolnit garderobo... Najbrž bom res poskusila s kakšnim krilom, oblekico, potem pa kakšne bluzice s kratkimi rokavi (navadnih belih srajc res ne maram)...
Uporabniški avatar
angie.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a angie. »

Rabim pomoč, mnenje.. :)

Iščem salonarje, ki bi pasali k kratki obleki svetlo vijolično-srebrne barve. Žal nimam slike, da bi mi lažje svetovale.
Ne vem kakšne barve naj kupim, da bi pasali zraven.
scharlet19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a scharlet19 »

nevem pomoje bi pasal vijolični (enake barve kot obleka) srebrni, alpa črni, kej druzga je že preveč se mi zdi.

mogoče kdo ve kje prodajajo dolge hlače na korenčka z visokim pasom? (pa ne hm, tam sm že kupla)
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

@angie. se strinjam s scharlet19. Morda še kakšni nude, ampak ne vem ...
@scharlet19, Zara morda?
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Zaklenjeno