vse od Sophie Kinsella. Ona ima edinstven smisel za humor v stilu Bridget Jones, samo da ima še malo več kokošje pameti.
napisala je Shopoholic - priporočam vse, pa tudi Moje skrivnosti je kul, taka, da se na trenutke držiš za glavo, že naslednji trenutek pa te spravi v smeh.
Si zihr da res "vse"? Si že prebrala njeno zadnjo (Mini shopaholic)? Glej post nad tabo - men je blo obupno. Prav čutit je blo, da je "prisiljeno"/pogodbeno mogla očitno še eno knjigo spisat, ki je pa razočaranje.. ..pa se sicer strinjam s tabo, so mi njene starejše knjige všečne (najboljša njena mi je The Undomestic Goddess).
uh te pa še nisem.. je pa res, da ko začnejo pisatelji 'štancat' knjige drugo za drugo, izgubijo na kvaliteti. Kot da rabimo vseh... ne vem, osem? delov shopoholic.
niinii napisal/-a:Jaz sem zadnje čase padla v Kleypasovo in Enochovo.
Drugače pa sem si pred kratkim potegnila z neta vse knjige Krentzeve, ki jo večina pozna pod psevdonimom Amanda Quick. Knjige so v angleščini, ampak jih kar požiram Ženska piše knjige pod 5 različnimi psevdonimi. Med seboj ful različni stili. Kot Quickova so romani iz ne vem 18. in 19. stoletja, ostali so novejši, 20. stoletje, nekaj jih je prepletenih celo z zf. Moram rečt, da sem navdušena
Pod katerimi imeni še piše?... zato, ker njene knjige so super.
Danielle Steel - Sestre super knjiga
Nora Roberts: Rojena iz ljubezni, Rojena iz dolžnosti in pa Rojena iz strasti vse 3 knjige so odlične, jaz jih nisem mogla odložiti dokler jih nisem prebrala
Jennifer Crusie - Stava definitivno moja najljubša! zabavna in romantična, taka da sem si morala nujno pridobiti lasten izvod knjige, da jo lahko še 100x preberem pa sem človek, ki ponavadi prebere vsako knjigo le po 1x
men so tut zlo ušeč knjige od Rachel Gibson take strastne in zabavne, škoda, ker jih je tok mal Prebrala sem Ljubezen pod krinko, Noro privlačen, Nihče drug kot on in Naravnost v tarčo...a mogoče kera ve še za kkšno
?
* izšla je še Kar ljubiš to poljubiš
Zadnjič spremenil Eući*, dne 29. Feb. 2012 19:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
niinii napisal/-a:Jaz sem zadnje čase padla v Kleypasovo in Enochovo.
Drugače pa sem si pred kratkim potegnila z neta vse knjige Krentzeve, ki jo večina pozna pod psevdonimom Amanda Quick. Knjige so v angleščini, ampak jih kar požiram Ženska piše knjige pod 5 različnimi psevdonimi. Med seboj ful različni stili. Kot Quickova so romani iz ne vem 18. in 19. stoletja, ostali so novejši, 20. stoletje, nekaj jih je prepletenih celo z zf. Moram rečt, da sem navdušena
Pod katerimi imeni še piše?... zato, ker njene knjige so super.
kot Amanda Quick piše zgodovinske ljubezenske romane, s pravim imenom Jayne Ann Krentz piše sodobne romane pod psevdonimom Jayne Castle pa futuristične ljubezenske romane če pa obstaja še kakšen vzdevek pa ne vem.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.