Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a intermezzo »

Mene pa čisto tako zanima, ker ne da sem obupala nad iskanjem, ampak mi ni več za zapravljat denarja za razne kreme... poceni variant pa ne mislim kupovat (ala essence) ker bom v končni fazi zapravila ravno tolko kot bi dala za eno dobro kremo.

Iščem torej kremo za obraz; imam rahlo suho kožo, sploh zdaj pozimi, ni nagnjena k mozoljčkom, ampak če mi npr krema ne ustreza, se mi naredijo kakšni rdeči izpuščaji :cry: (taki mali, okrog oči npr), koža postane še bolj suha, rdečkasta,... V bistvu se že prav bojim namazat s čimerkoli razen občasno s pravim domačim olivcem, pa mandljevim oljem tik preden se namažem s pudrom.
Imela sem eno kremo od Afrodite -Mandelj, pa je bila OK, ampak jo kot zanalašč ne najdem nikjer več, mogoče je šla iz prodaje ali kaj? Torej nekaj podobnega... Hvala za nasvete in ideje :)
*.*
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ verjetno bo problem tudi puder. alkoholi v pudrih izsušijo kožo in povzročajo nepravilnosti.
sicer ti pa jaz itak predlagam kaj naravnega. melvita, 100%pure, sanctum, ikove, akamuti.. take zadeve.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

intermezzo - zadnjič sem videla, da ima afrodita vlažilno kremo z izvlečkom oljčnih listov, mogoče bi ti odgovarjalo.
Breakfast is my religion! (The Mask)
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

Eno vprašanje za vse tiste, ki uporabljate zaščito za lase pred toploto.. od fena, ravnalca itd. Kaj uporabljate? :) Jaz bi si nekaj novega kupla pa bi mi kako mnenje prav prišlo :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz imam trenutno Syoss, mislim pa da sem videla tudi že Swarzkopf Got2b in ga nameravam naslednjega sprobat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Norika33 napisal/-a: kremo od green line kolekcije

danes vidla v sparu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
venessa122
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a venessa122 »

Za zaščito, sijaj in obnovo las priporočam UNIQ ONE all in one hair treatment....Odlična stvarca :D :D
Pika85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pika85 »

Uporablja katera John Masters Organics izdelke za nego las? Predvsem me zanima Honey & Hibiscus Hair Reconstructor. So precej dragi, zato me zanima kje se jih najbolj splača kupiti? Preko katere spletne strani?
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

venessa122 napisal/-a:Za zaščito, sijaj in obnovo las priporočam UNIQ ONE all in one hair treatment....Odlična stvarca :D :D

Kje pa bi lahko kupila to stvarco?

Sama imam namreč za zaščito las od Avona, za sijaj od Nivea (ki ima na prvem mestu alkohol, kar me sedaj odvrača od tega da bi ponovno kupila).
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

Rada bi si pobarvala lase s kano. A ve katera kje v Mariboru bi se dalo dobit pravo kano (in ne tisto, ki je posebej namenjena za barvanje las in ima določene dodatke)?
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

http://www.blonde.schwarzkopf.de/produkte/blond-spray/

Zanima me, če je katera probala ta sprej za posvetlitev las zgoraj? sama mam rjavkaste lase, naravna barva las je svetlo rjava samo pobarvana sem na čisto malo temnejšo, o nakupu pa razmišljam ker bi šla na svetlejšo barvo ampak ne zelo svetlo zato se nočem pobarvat. torej ga je katera že sprobala in kako je učinkoval?
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Na internetu je toliko govora o tem suhem šamponu... zdi se mi da je to super stvar če nimaš časa umit las.
Uporablja to kdo? Jaz sem že večkrat po trgovinah iskala, ampak se mi zdi kot da tega še ne prodajajo. Ve kdo mogoče kje se to dobi oz. če je to res tak dobro?
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
CalledAnja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CalledAnja »

O tem sem tut jst že brala po internetu. Se mi zdi da sem to v Lushu vidla.
Sem pa tut slišala da naj bi otroški puder deloval? mogoče katera ve?
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Od Ilirije ze zelo dolgo obstaja suhi sampon (al se pa samo meni zdi tako, ker ima tak starinski dizajn na embalazi :D) in sicer je bele barve in gor ima narisane neke vijolicne in oranzne vijugaste crte (oz. nekaj v tem smislu, ce se prav spomnim). Dobi se ga pa v kaksni malo bolj zalozeni drogeriji, v Mullerju vem, da so ga imeli, pa vem da ga je tudi Mercator imel. V Mullerju sem enkrat kupila tudi nekega nemskega v modri embalazi. Tigi tudi recimo izdeluje suhi sampon, imenuje se Rockaholic, ampak za tega ne vem, ce se dobi kje v Slo., se pa splaca vprasat, tam kjer prodajajo to kozmetiko.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

CalledAnja napisal/-a:O tem sem tut jst že brala po internetu. Se mi zdi da sem to v Lushu vidla.
Sem pa tut slišala da naj bi otroški puder deloval? mogoče katera ve?

Ja, jaz otroškega pudra sicer nimam, ampak sem do zdaj uporabljala navadni puder v prahu za obraz :D Sicer deluje ampak baje bi naj suhi šampon bil še boljši.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Odgovori