floribunda:
Kar se pa tiče švicanja ... Ne vem, čemu se nekateri toliko čudite. Jaz pred vadbo vedno uporabim deodorant, ker tudi, ko sem po uri ali več zašvicana, je vonj drugačen, kot po običnem švicu, če se prej ne pošpricam/namažem. Sem probala že oboje in je (vsaj pri meni) razlika. Odvisno pa je seveda od posameznika, deodoranta oz. kako le-ta sploh deluje pri posamezniku, saj nekaterim ne pomaga skoraj noben. Nekateri oddajajo čuden vonj, četudi cel dan sedijo na miru in se niti psihično ne naprezajo kaj dosti. Ena ženska, s katero sem včasih delala, je navkljub deodorantu, ki ga je nosila celo s sabo v torbici, oddajala zares odvraten vonj, in tukaj je očitno njen organizem drugačen, da ji žleze znojnice tako delujejo. Poleg tega je bila mokra pod pazduho že samo, če je kakšno uro sedela v pisarni ali na kavi (pa ni bila debela, niti močna). Mogoče zna biti kriva nepravilna prehrana ali kaj takega, kaj pa vem. Pila je kar dosti vode, kaj bi pa drugega lahko vplivalo na čuden vonj, pa ne vem. Se pa kar dosti ljudi srečuje s to neprijetno nadlogo.