Dorotheia, saj mogoče bi bilo tebi všeč.
Meni pač ni. Gledala sem s prijateljicami in vse smo se zgražale nad njenimi oblačili. Vedno me zelo preseneti, če je komu njen stil všeč.
Slike žal ne najdem. Imela je moder blazer, kar širok, zaradi česar je zgledala bolj okrogla. Blazer je imel krajše rokave, mogoče 3/4. Z njim ni bilo nič narobe. Spodaj je imela črno bluzo ali črno obleko, katere pol metrsko pentljo je potegnila ven, da je bila vidna ven na blazerju.
Do sedaj bi bilo še vse ok, a pod blazerjem, tam kjer ima zapestja, je visel kup črnega blaga (mene je asciiralo na odvečno kožo, ki ostane tistim, ki si operirajo želodec). To blago je bila srajčka, ki je bila vidna zato, ker je imela blazer s krajšimi rokavi. In ravno ta del srajčke je bil tisti, ki je bil videti grozno, namreč je visel vsaj kakšne tri decimetre dol pod zapestji, če ne še več. Čudno je zgledalo, še posebej v zvezi s tisto ogromno pentljo pod vratom
Nočem pretirano kritizirati stil Eve Irgl, ker sem subjetivna - meni je bolj zadržano oblačenje, ampak mene je tisto res asociiralo na odvečno kožo ex debeluščkov.