Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

-sem trenutno v avtu in se peljemo najprej po krofe v trojane, potem pa v celje na neko izobraževanje za šiht.
-je jutranja vožnja s kolesom v mrazu kr mučna ampak to sem si želel in zdaj žanjem kar sem sejal. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

-se počasi odpravljam na izpit
-sem zelo slabe volje ker nisem predelala vsega kar sem mislila..
-bom vsaj videla kako izgleda izpit
-imam trenutno občutek da ne znam niti tistega kar sem se učila..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

- si grem na živce
- bi bilo fajn, če bi imela glava kak gumbek, k bi ga stisnu in voila....kemija je tle :D ne pa da bo šel še en fajn dečko po gobe, zarad mojga blesavga mindset-a. Ja, ja, vem kaj mu manjka. Normalen je, to je problem :evil:
- se počutim totalno neumno
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

ne tolk na živce kukr me čudi - cel post od barbi - en ti je všeč, veš da je super tip... ampak?
ženske... :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

_* sem se včeraj 2x oreng prestrašil, najprej zaradi ene gospodične, drugič pa zaradi Barcelone.....vse dobro, vse pozabljeno :D

-* mi bo tisti zamenjal igrice, najbrž je pozabil da mi je dal svoj naslov prej :D

-* se mi Jan Plestenjak smili, jaooooooooooo zakaj nisem čefurček :P
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da jem nutelo na žlico zdele
da bom zaradi slabe vesti popoldan spokala v fitnes
da me je groza, ker je že kar konec januarja - kok cajt leti
da ma cimer teorijo, da je to zato, ker z leti vedno počasneje razmišljamo in se nam zato zdi, da imamo manj časa
Vsak raj ima svojo kačo.
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

Led Zeppelin napisal/-a:-* se mi Jan Plestenjak smili, jaooooooooooo zakaj nisem čefurček :P

^^ :lol: sam ženska je pa totalno bljond...tako in drugače

priznam da:
~ko se par let učiš stvari,ki jih morš razumet in logično povezovat,pol pa en izpit pa sama piflarija zakonov...svaka čast pravnikom...js bi se že po enmu tednu prepisala,če bi mogla zakone na pamet znat :eek:
~^^zakaj,zakaj zakaj bi se učila zakone in vse njihove člene?!? ...to je tko kt da bi se učila SSKJ na pamet
~upam da bo profesor dal normalen izpit,glede na to da se letos prvič izvaja predmet v taki obliki...fingers crossed za jutri ;)
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lemurka »

- da bom že vidla, če se takoj ne začnem učit in pri tem vztrajam vsaj do ene osmih
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

s0nckic4 napisal/-a:da ma cimer teorijo, da je to zato, ker z leti vedno počasneje razmišljamo in se nam zato zdi, da imamo manj časa

Mozgani izvajajo kompresijo, ki je podobna tisti v racunalnikih v tem, da vec instanc istih podatkov predstavimo z enim samim vzorcem. Ce zivimo z enim clovekom 10 let si ne zapomnimo 10000 razlicnih predstavitev njegovega frisa ampak le eno idejo. Ideja je neprekinjen lik v n-dimenzionalem scatterplotu, natancnost je odvisna od natancnosti lika. Nevronske mreze si zapomnijo/predstavljajo vec idej na isto mrezo, zaradi cesar se izgublja natancnost posamezne ideje, z vecjo tezo tistih, ki so pogostejse. Za ljudi, ki jih dobro poznamo je njihova pojavnost precej natancnejse predstavljena v nevronski mrezi. No to ni bistveno, bistveno je to, da se zgodi kompresija pri prestavitvi iz izkustva v idejo. Isto se zgodi z nevizualnimi informacijami (npr custvi).
Z leti imamo vse manj novih izkustev. Ko si majhen je veliko stvari, obcutkov itd novih in vse vec stvari, ki jih pocnemo, je samo reinforcement ze ustvarjenih idej.
Ko gledamo preteklost merimo tok casa skozi stevilo aktiviranih idej in predvsem novih. To pomeni, da odrasli ljudje, ce gledamo en mesec nazaj, se nam subjektivno zdi, da je preteklo zelo malo casa "pa je ze spet mesec okoli", ker je malo milestones. Uglavnem ideja da imamo trenutno malo casa je osnovana neposredni preteklosti in na naravi oblikovanja spominov.

Ideja, da razmisljamo pocasneje je smesna.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

PRIZNAM DA
DA SEM DANES ŽALOSTNA in da je več vzrokov za to
ODKAR NISEM več na facebooku sem odkrila nazaj svoj notranji mir
vendar sem še vedno brez volje :///
mislim da bom mogla zamenjati okolje, družbo, nevem več kaj.....
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

HuDoBa napisal/-a:- da sem spet na začetku in je težko, sem pozabila kako bedno zna to bit
- da upam, da bo kmalu spet vse po starem
- da, če bo vsak začetek leta tak, bom od zdaj naprej januar kar preskočila...upam samo, da se še preostali del leta ne bo zgledoval po lanskem
- da končno ni več sonca in ne rabim v temi sedet cel dan, če hočem kaj na računalniku naredit :D

vidiš jaz sem imela pa dve leti zapored dva težka decembra....in bi naslednjega najraje preskočila.....
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

- sem totalno jezna na svoj avto, da bi ga najraje na grmado zapelala pa zažgala, ker mi je v sedmih mesecih od kar ga mam crkno, 4x. danes spet in še to hvala bogu, ker sem bila tako namenjena k mehaniku, da se se je ravo na poti to nardi
-peugeoti so jajce
-tuk ko sem že zdevala za servise bi mela velik bolši avto :(
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- imam do junija toliko dela, da ne vem, kje se me drži glava, če se me še sploh

- sem padla v rutino: zajtrk s kavo, učenje, redbull, učenje, kava, učenje, kosilo, učenje, ena konkretna pavza (ki je prav tako v znamenju čtiva, a lahkotnega :P), učenje, ena bolj na izi kavica in uro švicanja na trenažerju

- so vmes itak kratke 10-minutne pavzice, da grem na čik na luft in zbistrim možgančke po predelani snovi, saj se morajo vse pridobljene informacije tudi dejansko zasidrati na dnu mojega spomina, ker je zadnje, kar si želim, obupano iskati ostanke na gladini

- do poletja ne delam ama ništa in ta čas lahko počaka kakršna koli služba (kot da jih je na izbiro :D), samo da sem korak bližje svojim sanjam

- sem dejansko pozabila na to, kako je iti v šoping ali žurat, in priznam, da mi je všeč ta filing, ko mi to dvoje trenutno ni tako zelo pomembno, saj lahko vse počaka ... izpiti pač ne :wink:
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Oly »

Da je bila ACTA podpisana in da upam, da se bodo evropejci in slovenci končno malo zbudil ker smo pasivni v nulo..
Da si počasi ustvarjam mnenje, da si zaslužmo kar imamo ker svoje riti noben ne bo ne linijo postavu in bog ne dej se pridružil protestom za to kar je res važno..ma ne dej gremo ga raj žurat v najbližji lokal kjer je muzka tolk naglas, da se še pogovarjat ne morš in v alkoholni komi preživiš svojih 5 ur
:mad:
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem po 7 letih prvič preživela 1,5h na drsalkah. Epic! Drugi teden takoj še 1x :wink:
- Da sem si po dolgotrajnem iskanju končno našla kemijskega genija, ki mi z veseljem razloži kako malenkost ki je na predavanjih ne štekam
- Da sem bla na kosilu s kolegico, ki jo zadnje čase zaradi miljon obveznosti premalo videvam
- Da imam maraton Disneyevih risank ravno med izpitnim obdobjem in me to uber živcira, ampak z nečim pa se ja moram sprostit
- Da sem vesela da z enim kolegom ne izgubljava stika in si vsaj 1x na mesec vzameva celo popoldne zase. Ker gre za relativno novo (2 leti) prijateljstvo, sem se bala da se bova zdej ful oddaljila.
- Da ne vem točno zakaj to razlagam, ampak z nekom pač moram delit kak super dan sem imela :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Zaklenjeno