V Foculusu nikol ni blo problemov.
V Tunelu pa ne naročit karkoli z jurčki, ker so taki kisli
Mislm da so tisti vloženi. No, razn če vm je to všeč.
V Pinkiju je pa zakon pica s čebulo in jurčki, pa še velik kisle smetane dobiš zravn.

V Foculusu nikol ni blo problemov.
Mislm da so tisti vloženi. No, razn če vm je to všeč.

Do zdaj se mi zdi, da je še največ take okusne zelenjavne ponudbe v kakšnih azijskih restavracijah, pa tudi azijska hrana mi je izredno všeč, ampak raje še malo povprašam okoli. 

*Lani* napisal/-a:Imate mogoče kakšna priporočila glede dobre zelenjavne in vegetarijanske hrane v Ljubljani? Pogledala sem si malo na imenik lokalov študentske prehrane, ampak je skoraj vsaka restavracija označena kot, da ponuja tudi dosti vegetarijanskih jedi, potem pa klikneš in vidiš same pohane sire in pohano zelenjavo med vegetarijansko ponudbo.Do zdaj se mi zdi, da je še največ take okusne zelenjavne ponudbe v kakšnih azijskih restavracijah, pa tudi azijska hrana mi je izredno všeč, ampak raje še malo povprašam okoli.
. Pa tudi solata je bedna - vedno dobiš dva rezančka zelja in dve peresci solate. Moti me še "ambient" (če se utesnjeni mali sobici sploh lahko pripiše ambient) in stric, ki mora vedno sam kelnarit in ker je vedno ful gužva, te dobesedno priganja da poješ in spokaš ven. Eni temu rečejo domačnost - mene živcira.
babushka napisal/-a:Katera restavracija ima v Mb izbiro malo manj kaloričnih jedi na bon? Da ni ravno pretirano velik meni, pa da nimaš na izbiro samo nekih testenin, pic ipd.