Priznam da..#17
- CalledAnja
- Sramežljivka
- da sem se v temle trenutku začela zavedat, s kako bednimi stvarmi se ukvarjam oz. da se v lajfu ne ukvarjam z ničemer pametnim... Študiram , športam in nič drugega ...
- se zdim sama seb totalno dolgočasna ...
- nisem za nič nadarjena
- ne vem, kaj bi rada v življenju sploh počela, doživela ...
- sem zgubljena in polna negativne energije
- se sprašujem, kako naj sploh spustim koga blizu k sebi, če imam takšno slabo samozavest ... čeprav sem že dve leti samska in imam čas zase in za rast, se mi zdi, da se nikamor ne premaknem...
- bi se najraje za nekaj časa zaprla vase ... bila sama s temi občutki
- se zdim sama seb totalno dolgočasna ...
- nisem za nič nadarjena
- ne vem, kaj bi rada v življenju sploh počela, doživela ...
- sem zgubljena in polna negativne energije
- se sprašujem, kako naj sploh spustim koga blizu k sebi, če imam takšno slabo samozavest ... čeprav sem že dve leti samska in imam čas zase in za rast, se mi zdi, da se nikamor ne premaknem...
- bi se najraje za nekaj časa zaprla vase ... bila sama s temi občutki
- da imam preveč časa...
- nekako res že komaj čakam naslednji teden in začetek službe, ker bom tako bolj organizirana
- sem se po diplomi veselila da bom nekaj časa fraj in brez obveznosti, pa vidim, da je pasalo samo prvi teden
zdaj pa res že čakam da me nekaj zaposli in da potem boljše preživljam tisti čas ki mi res ostane zase
- nama bodo po novem s fantom res ostali le še vikendi....
- jo pogrešam, ampak vseeno ne morem pozabiti kar je bilo...
- si želim, da bi tudi kolegica čimprej dobila to službo...potem bi res bilo kot neko nadaljevanje faksa in prav gotovo zelo zabavno
- bom morala počasi začet kuha kosilo..
- se veselim popoldanskega sprehoda, sonček je super!!
- nekako res že komaj čakam naslednji teden in začetek službe, ker bom tako bolj organizirana
- sem se po diplomi veselila da bom nekaj časa fraj in brez obveznosti, pa vidim, da je pasalo samo prvi teden

- nama bodo po novem s fantom res ostali le še vikendi....
- jo pogrešam, ampak vseeno ne morem pozabiti kar je bilo...
- si želim, da bi tudi kolegica čimprej dobila to službo...potem bi res bilo kot neko nadaljevanje faksa in prav gotovo zelo zabavno

- bom morala počasi začet kuha kosilo..
- se veselim popoldanskega sprehoda, sonček je super!!

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Da se bivši ni spremenil niti za pikico. Najprej si izmenjujeva čisto kulturne vljudne maile v stilu kako gre, kaj novega, nakar mi kr z jasnega pošlje nekaj bolanega čist v njegove stilu. Matr, get over yourself. Če sem pač prijazna in ti odgovarjam na občasne maile, še ne pomeni, da bi se kr dol dala s tabo. đis
9 let, pa je še vedno isti kreten. Uradno obupala nad tem, da se ljudje lahko spremenijo.
- Da me je prejšnji teden kolega ful lepo presenetil
- Da iščem novo sobo, ampak je vse tak jeb**o drago. Bom šla pod most živet, sej je bolj topla zima
- Da mi je tale smeško zakon
Celo zgodbo pove.

- Da me je prejšnji teden kolega ful lepo presenetil

- Da iščem novo sobo, ampak je vse tak jeb**o drago. Bom šla pod most živet, sej je bolj topla zima

- Da mi je tale smeško zakon

-
- Kofetarica
- Kontakt:
*mi je načeloma všeč tole sončno vreme sam pogrešam pa en ornk sneg pa zimo, ker tole meji že na katastrofalno sušo...
*sva včer zmontirala kamin, juhuhu
*bom očitno januar pa februar posvetila letanju okrog dohtarjev...najprej okulist, pol za vozniški, zdj zobar pa službeni...
*že par dni nisem več mlada voznica
mislm sj to je relativen k ponavad to folk ni več tm pr 20ih jaz jih mam pa kr neki več
*mi je prjatu reku, da bi bla lohk bl samozavestna...debata je pa temeljila da jaz ne nosm kiklc nad koleni ampak kvečjemu čez kolena.
*sm zvedla, da bo kolega še enkrat očka...sj to je lepa novica, sam kaj k se men zdita totalno neusklajen par
*sm včer spekla ful dobre medenjake
*sva včer zmontirala kamin, juhuhu

*bom očitno januar pa februar posvetila letanju okrog dohtarjev...najprej okulist, pol za vozniški, zdj zobar pa službeni...
*že par dni nisem več mlada voznica

*mi je prjatu reku, da bi bla lohk bl samozavestna...debata je pa temeljila da jaz ne nosm kiklc nad koleni ampak kvečjemu čez kolena.
*sm zvedla, da bo kolega še enkrat očka...sj to je lepa novica, sam kaj k se men zdita totalno neusklajen par
*sm včer spekla ful dobre medenjake
Priznam da:
- je bil danes en tak fajn dan v službi
- ^^ se pozna, da je čisto drugačna atmosfera, ko šefice ni v službi. Čeprav, je zelo super fina, fajn, sproščena oseba tudi ona. Ampak saj veste, da je vedno tako: ko mačke ni doma, miši plešejo
- je poker full zakon
- je jutri zadnji dan...
- me kr malo stiska in že zdaj vem, da jih bom pogrešala...
- je bil danes en tak fajn dan v službi

- ^^ se pozna, da je čisto drugačna atmosfera, ko šefice ni v službi. Čeprav, je zelo super fina, fajn, sproščena oseba tudi ona. Ampak saj veste, da je vedno tako: ko mačke ni doma, miši plešejo

- je poker full zakon
- je jutri zadnji dan...
- me kr malo stiska in že zdaj vem, da jih bom pogrešala...
> zakon vreme.
> da imam čisto preveč zadev za počet
> sem zato planer nabavla, da bom kot stari ljudje
> ja ni tehnološki
> da je bivši tip postal še bolj zabaven
> da ne najdem polnilca ipada
> da nevem kam bi se dala čez vikend. bi rabla it domov, ma bi se raje učila tukaj, ker doma so distrakcije
> da bi ful rada naredila zdaj vse izpite do konca
> da si moram to v planer napisat
> da mi je blazno všeč novi urnik ctkja - nevem če sem že pohvalila
> da imam čisto preveč zadev za počet
> sem zato planer nabavla, da bom kot stari ljudje
> ja ni tehnološki
> da je bivši tip postal še bolj zabaven
> da ne najdem polnilca ipada
> da nevem kam bi se dala čez vikend. bi rabla it domov, ma bi se raje učila tukaj, ker doma so distrakcije
> da bi ful rada naredila zdaj vse izpite do konca
> da si moram to v planer napisat
> da mi je blazno všeč novi urnik ctkja - nevem če sem že pohvalila
-
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik
- je pasalo zdaj skor 50 min. orbitreka
- fajna pridobitev, ampak me prav zanima, kk dolgo bo tole navdušenje trajalo
- moj ded, ki ga je privlekel k hiši in silil, da ga hoče, je bil pa glih enkrat gor za 15 min in skoraj umrl.
- mi jutri ful ni za it tja...najrajši bi umaknila zadevo in rekla, da se naj lepo j***jo vsi skup
- v bistvu vztrajam sam zarad fotra, kr bo pol celi razočaran, če ne bom šla do konca, ampak itak vem, da od tega ne bo haska
- no, če bi blo kaj haska, bi blo sicer fajn, kak jurček v denarnici bi sedel
- sem ful vesela za tega fanta, simona, da je tolk pozitivn in držim pesti zanj, da se bo čimprej res postavil na "noge"
- tak luškan fant, ki je sicer ostal brez nog, ampak ima srce...poznam pa tudi take, ki imajo nogi, ampak so srce nekje na poti izgubili
- fajna pridobitev, ampak me prav zanima, kk dolgo bo tole navdušenje trajalo

- moj ded, ki ga je privlekel k hiši in silil, da ga hoče, je bil pa glih enkrat gor za 15 min in skoraj umrl.
- mi jutri ful ni za it tja...najrajši bi umaknila zadevo in rekla, da se naj lepo j***jo vsi skup
- v bistvu vztrajam sam zarad fotra, kr bo pol celi razočaran, če ne bom šla do konca, ampak itak vem, da od tega ne bo haska
- no, če bi blo kaj haska, bi blo sicer fajn, kak jurček v denarnici bi sedel

- sem ful vesela za tega fanta, simona, da je tolk pozitivn in držim pesti zanj, da se bo čimprej res postavil na "noge"
- tak luškan fant, ki je sicer ostal brez nog, ampak ima srce...poznam pa tudi take, ki imajo nogi, ampak so srce nekje na poti izgubili
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
* bi rada nazaj poletje. Morje, sonček, mir..ko pozno popoldne poležavaš na sončku, ki počasi zahaja, slana in utrujena koža, sprostitev, brezskrbnost..aaaah..
* mi grejo na živce ljudje, ki ti non-stop nekaj težijo in grejo na živce tako ali tako vsem! Žalostno pa je, da tega nikoli ne opazijo.
* me čez vikend čaka šoping. Upam, da bom imela srečo in našla tisto, kar iščem!

* mi grejo na živce ljudje, ki ti non-stop nekaj težijo in grejo na živce tako ali tako vsem! Žalostno pa je, da tega nikoli ne opazijo.
* me čez vikend čaka šoping. Upam, da bom imela srečo in našla tisto, kar iščem!

you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
- hočem sneg
-da sem čist preveč navdušena, ker mi je uspel organizirat mini dopust naslednji teden
- da sem oddala nalogo za fax, dve minuti pred rokom, upam samo lahko da nima profesor ure 3 min naprej od moje, ker sem ga potem res na j*****
- da sem danes spet zgubila v bowlingu
-da sem že zlo jezna, da so mi že trije mehaniki rekl, da nimajo časa, mi zamenjat neki, kar jim vzame max 30 minut časa
-da ne bom pelala avta na pooblaščeni servis, ker bom plačala 60 eur, mehanik mi naredi to za 20 eur
-da sem čist preveč navdušena, ker mi je uspel organizirat mini dopust naslednji teden
- da sem oddala nalogo za fax, dve minuti pred rokom, upam samo lahko da nima profesor ure 3 min naprej od moje, ker sem ga potem res na j*****
- da sem danes spet zgubila v bowlingu
-da sem že zlo jezna, da so mi že trije mehaniki rekl, da nimajo časa, mi zamenjat neki, kar jim vzame max 30 minut časa
-da ne bom pelala avta na pooblaščeni servis, ker bom plačala 60 eur, mehanik mi naredi to za 20 eur
-sem trenutno v avtu in se peljemo najprej po krofe v trojane, potem pa v celje na neko izobraževanje za šiht.
-je jutranja vožnja s kolesom v mrazu kr mučna ampak to sem si želel in zdaj žanjem kar sem sejal.
-je jutranja vožnja s kolesom v mrazu kr mučna ampak to sem si želel in zdaj žanjem kar sem sejal.

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson