Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
CalledAnja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CalledAnja »

...da si še vedno želim nekoga, ki sem ga spustila iz življenja pred 4 leti.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da čakam na sms in upam, da ga dobim :)
Yada, yada, yada...
ßabyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ßabyka »

- da sem se v temle trenutku začela zavedat, s kako bednimi stvarmi se ukvarjam oz. da se v lajfu ne ukvarjam z ničemer pametnim... Študiram , športam in nič drugega ...
- se zdim sama seb totalno dolgočasna ...
- nisem za nič nadarjena
- ne vem, kaj bi rada v življenju sploh počela, doživela ...
- sem zgubljena in polna negativne energije
- se sprašujem, kako naj sploh spustim koga blizu k sebi, če imam takšno slabo samozavest ... čeprav sem že dve leti samska in imam čas zase in za rast, se mi zdi, da se nikamor ne premaknem...
- bi se najraje za nekaj časa zaprla vase ... bila sama s temi občutki
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da očitno ne bo nič iz tega
da gremo dalje
da škoda, ker mi je precej simpatičen
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

- da imam preveč časa...
- nekako res že komaj čakam naslednji teden in začetek službe, ker bom tako bolj organizirana
- sem se po diplomi veselila da bom nekaj časa fraj in brez obveznosti, pa vidim, da je pasalo samo prvi teden :) zdaj pa res že čakam da me nekaj zaposli in da potem boljše preživljam tisti čas ki mi res ostane zase
- nama bodo po novem s fantom res ostali le še vikendi....
- jo pogrešam, ampak vseeno ne morem pozabiti kar je bilo...
- si želim, da bi tudi kolegica čimprej dobila to službo...potem bi res bilo kot neko nadaljevanje faksa in prav gotovo zelo zabavno :)
- bom morala počasi začet kuha kosilo..
- se veselim popoldanskega sprehoda, sonček je super!! :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da se bivši ni spremenil niti za pikico. Najprej si izmenjujeva čisto kulturne vljudne maile v stilu kako gre, kaj novega, nakar mi kr z jasnega pošlje nekaj bolanega čist v njegove stilu. Matr, get over yourself. Če sem pač prijazna in ti odgovarjam na občasne maile, še ne pomeni, da bi se kr dol dala s tabo. đis :roll: 9 let, pa je še vedno isti kreten. Uradno obupala nad tem, da se ljudje lahko spremenijo.
- Da me je prejšnji teden kolega ful lepo presenetil :kuss:
- Da iščem novo sobo, ampak je vse tak jeb**o drago. Bom šla pod most živet, sej je bolj topla zima :x
- Da mi je tale smeško zakon :starwars: Celo zgodbo pove.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*mi je načeloma všeč tole sončno vreme sam pogrešam pa en ornk sneg pa zimo, ker tole meji že na katastrofalno sušo...

*sva včer zmontirala kamin, juhuhu :D

*bom očitno januar pa februar posvetila letanju okrog dohtarjev...najprej okulist, pol za vozniški, zdj zobar pa službeni...

*že par dni nisem več mlada voznica :lol: mislm sj to je relativen k ponavad to folk ni več tm pr 20ih jaz jih mam pa kr neki več :D

*mi je prjatu reku, da bi bla lohk bl samozavestna...debata je pa temeljila da jaz ne nosm kiklc nad koleni ampak kvečjemu čez kolena.

*sm zvedla, da bo kolega še enkrat očka...sj to je lepa novica, sam kaj k se men zdita totalno neusklajen par

*sm včer spekla ful dobre medenjake
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je bil danes en tak fajn dan v službi :D
- ^^ se pozna, da je čisto drugačna atmosfera, ko šefice ni v službi. Čeprav, je zelo super fina, fajn, sproščena oseba tudi ona. Ampak saj veste, da je vedno tako: ko mačke ni doma, miši plešejo :D
- je poker full zakon
- je jutri zadnji dan...
- me kr malo stiska in že zdaj vem, da jih bom pogrešala...
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

..tole vreme je res 1A :) Danes sploh nisem imela občutka, da je še zima-čeprav je kar nekaj časa snežilo. Jst sm že čist pomladno razpoložena :clowm:
..že komaj čakam vikend!! Zanimivo bo... :P
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> zakon vreme.
> da imam čisto preveč zadev za počet
> sem zato planer nabavla, da bom kot stari ljudje
> ja ni tehnološki
> da je bivši tip postal še bolj zabaven
> da ne najdem polnilca ipada
> da nevem kam bi se dala čez vikend. bi rabla it domov, ma bi se raje učila tukaj, ker doma so distrakcije
> da bi ful rada naredila zdaj vse izpite do konca
> da si moram to v planer napisat
> da mi je blazno všeč novi urnik ctkja - nevem če sem že pohvalila
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

da more dones real zmagat!! :P :cheer:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

- je pasalo zdaj skor 50 min. orbitreka
- fajna pridobitev, ampak me prav zanima, kk dolgo bo tole navdušenje trajalo :P
- moj ded, ki ga je privlekel k hiši in silil, da ga hoče, je bil pa glih enkrat gor za 15 min in skoraj umrl.
- mi jutri ful ni za it tja...najrajši bi umaknila zadevo in rekla, da se naj lepo j***jo vsi skup
- v bistvu vztrajam sam zarad fotra, kr bo pol celi razočaran, če ne bom šla do konca, ampak itak vem, da od tega ne bo haska
- no, če bi blo kaj haska, bi blo sicer fajn, kak jurček v denarnici bi sedel :D
- sem ful vesela za tega fanta, simona, da je tolk pozitivn in držim pesti zanj, da se bo čimprej res postavil na "noge"
- tak luškan fant, ki je sicer ostal brez nog, ampak ima srce...poznam pa tudi take, ki imajo nogi, ampak so srce nekje na poti izgubili
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bubble. »

* bi rada nazaj poletje. Morje, sonček, mir..ko pozno popoldne poležavaš na sončku, ki počasi zahaja, slana in utrujena koža, sprostitev, brezskrbnost..aaaah.. :) :fisch:
* mi grejo na živce ljudje, ki ti non-stop nekaj težijo in grejo na živce tako ali tako vsem! Žalostno pa je, da tega nikoli ne opazijo.
* me čez vikend čaka šoping. Upam, da bom imela srečo in našla tisto, kar iščem! :kleeblatt:
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

- hočem sneg
-da sem čist preveč navdušena, ker mi je uspel organizirat mini dopust naslednji teden
- da sem oddala nalogo za fax, dve minuti pred rokom, upam samo lahko da nima profesor ure 3 min naprej od moje, ker sem ga potem res na j*****
- da sem danes spet zgubila v bowlingu
-da sem že zlo jezna, da so mi že trije mehaniki rekl, da nimajo časa, mi zamenjat neki, kar jim vzame max 30 minut časa
-da ne bom pelala avta na pooblaščeni servis, ker bom plačala 60 eur, mehanik mi naredi to za 20 eur
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

-sem trenutno v avtu in se peljemo najprej po krofe v trojane, potem pa v celje na neko izobraževanje za šiht.
-je jutranja vožnja s kolesom v mrazu kr mučna ampak to sem si želel in zdaj žanjem kar sem sejal. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Zaklenjeno