spomnit se ne bi mogel torej nobeden, mene bolj skrbi, da se to kje shrani v kakšnih dokumentih šole ali kje..
Trouble napisal/-a: Zanima me, če kdo pozna kakšne DOBRE in ZANIMIVE igrice, fore za popestritev programa.
Sem brskala že po drugih forumih, pa mi nič ne diši![]()
babushka napisal/-a:NUJNO bi rabila knjigo za zgodovino na splošni maturi. Katera obsega vse od 1. do 4. letnika gimnazije oz. iz katere se je najboljše učit da se opravi maturo? Maturo bom opravljala kot občanka, torej brez priprav v okviru šole, zato rabim mnenje koga, ki je maturo kolikor se da uspešno opravil, ali pa jo bo letos in mu zgodovina gre.
Tamala_mrha napisal/-a:babushka napisal/-a:NUJNO bi rabila knjigo za zgodovino na splošni maturi. Katera obsega vse od 1. do 4. letnika gimnazije oz. iz katere se je najboljše učit da se opravi maturo? Maturo bom opravljala kot občanka, torej brez priprav v okviru šole, zato rabim mnenje koga, ki je maturo kolikor se da uspešno opravil, ali pa jo bo letos in mu zgodovina gre.
Ta knjiga bo več kot dovolj.
http://www.ico.si/matura/zgodovina-na-maturi-2012.php
flesherka_ napisal/-a:^^pri zgodovini je za vsako leto danih 10 tem, 5 slovenskih in 5 svetovnih. Drugega kot to se ne rabiš učit, tak da ne it nekaj po svoje. Najdi seznam teh tem, pa se to nauči. Ostalo ne pride v poštev.