pri kozmetičarki je najboljš, sama sem hodila na brazil in nisem imela nikoli vnete kože. Zdej imam pa vodoodporen epilator in je super tudi za to področje, sploh zdej ko so dlake zaradi brazilske ful mehkejše in niso tolk močne.
Jaz imam pa problem: ko sem si brila bikini predel sem na vsaki strani vsakič morala bolj ven se začeti briti, saj kot veste ko se začneš na nekekm področju briti (tudi če so dlake prej bele) začnejo dlake potemniti. Vendar zdaj če se bom tako naprej brila bo ta predel s temnimi dlakami še bolj ven rinil - zdaj je že 2 cm na vsaki strani. Mora se ga pa pobriti ker kako bi pa drugače izgledalo iz hlačk Kakšna ideja kaj naj zdaj naredim? Naj si jih pobelim? Ali kakšna druga metoda? (nisem brala celotne teme, zato ne vem kaj ste največkrat priporoile)?
Meni se zdi v Lj zelo ugoden kozmetični salon Berni. Jaz sem bila tam na navadni depilaciji in je res vredu, potrudijo se, pa prijazne so tudi full. Za študente imajo popuste...
jozica1 napisal/-a: P.S.: Koliko dni puščanja dlak je dovolj?
ja to zna bit problem. vsaj 5 bi ti jaz predlagala. če zdržiš. ker drugač ni pravega učinka. (edino res grozna plat depilacije ). zato se je sama tako redko poslužujem. depilator je boljša varjanta kar se tega tiče. pa cenejša. če si seveda lahko sama to pošlihtaš, ker ene preveč boli.
White_Widow jaz bi ti iskreno odpriporočala kakršnoliko depilacijsko kremo na tem predelu. razen, če res misliš depilirat samo bikini.
Mozoljcki so navadne vrascene dlakice imenovane tudi pseudofolikulitis (pri moskih foliculitis barbae) Toel se enostavno resi z medicinskim diodnim laserjem valovne dolzine 800 nm . Kje to opravljajo. Kolikor vem pri prof. dr Bartenjevu v Ljubljani, dr. metki Adamic v DCP in Mozetic Polona v http://www.beautycenter-sp.si/ Novi Gorici. Mogoce se kje ampak tole sem nasla na spletnih straneh... Je pa terpaija primrna tudi za isti problem v pazdusnem predelu, pa na nogah pri moskih na obrazu....
Meni nobeni. Katastrofa so, samo pocanje oz. jaz imam zelo slabe izkušnje z njimi. Raje se epilatorja držim, mi vsaj spuli vse ven. Kar se voska tiče bom pa raje šla k kozmetičarki kot se sama ukvarjala s tem, no vsaj s trakovi tile ko imajo že vosek gor... z vročim voskom pa nvm kako je, nisem še probala.
V kolikem času po brazilski depilaciji se koža čist pomiri in je normalna? Glede na to, da grem prvič in mam občutljivo kožo, bo verjetno "pomirjanje" trajalo kaj dlje?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.