- v Muellerju sem sicer videla 60 denske in v Calzedonii 50 denske, ampak so malo predebele, jaz bi raje 30 ali max 40 denske (pa še v Calzedonii mi barva ni preveč všeč, bolj opečnata). Je mogoče katera videla rdeče žabe še kje drugje v LJ? Hvala
NOVO: A ima katera kaj informacij kaj se dogaja z trgovinami La Senza pri nas? Sta trgovini v Supernovi in City Parku še normalno odprti?
Ker naj bi firmo kupil nekdo drug in se zapirajo vse trgovine
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
A res? Super, si grem mal zaloge naredit, da mi ne uide
Hvala ti za info.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Hm, ja, čudno vse skupaj Sam kot sem na hitro preletela zdajle, naj bi bilo 60 trgovin prodanih, ostale so pa zaprli... tako da mogoče pri nas ostajata.
Mene pa zanima če katera ve, kje bi lahko kupila stojalce za nakit? Da bi mel lahko gor zapesnice, verižice itd Najverjetneje bi kaj takega našla v Ikei ampak samo zaradi tega ne bom šla v Avstrijo