Irska - Dublin
Js sm šla Ljubljana-London-Dublin, pa je prišlo cca 100-120€ povratna za vse 4 leta maja lani (izven teh bolj potovalnih mesecev bi bilo še ceneje, Lj- London easyJet, potem pa Ryanair). Super izgovor, da skočiš še v London 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- tentation`
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- tentation`
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
-
- Sramežljivka
Pozdravljeni!
Sem nova na tem forumu, pa se še ne znajdem najbolje.
Pa vendar. Sprašujem, če mi lahko kdo pomaga.
Letos poleti se odpravljamo na počitnice na Irsko. Zanima me ali mogoče ima kdo kakšen plan ogleda irske po zahodni obali. Mož se ukvajrja s fotografijo pa si želi slikat ptice. Gremo v lastni režiji, zato me tudi zanima ali morda kdo ve kaj se nam bolj splača rentat avto ali javni prevozi.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
Barbara
Sem nova na tem forumu, pa se še ne znajdem najbolje.
Pa vendar. Sprašujem, če mi lahko kdo pomaga.
Letos poleti se odpravljamo na počitnice na Irsko. Zanima me ali mogoče ima kdo kakšen plan ogleda irske po zahodni obali. Mož se ukvajrja s fotografijo pa si želi slikat ptice. Gremo v lastni režiji, zato me tudi zanima ali morda kdo ve kaj se nam bolj splača rentat avto ali javni prevozi.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!
Barbara
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^jz bi svetovala izposojo vozila, če želite bit bolj "svobodni" o odločanju o poti (sploh, če vas gre več v eno vozilo); pa tudi, mislim, da je zahod Irske bolj švoh kar se tiče javnega prevoza.
Dost poceni je http://www.budget.ie
Samo ne pozabit, da tudi vozijo "po napačni strani"

Dost poceni je http://www.budget.ie
Samo ne pozabit, da tudi vozijo "po napačni strani"