Vprašaj me... #44
hude halucinacije, prividi, strah da me nekdo hoče ubit. da se skriva pred mano, a me hoče ubit. nisem mogla spat. nisem mogla jest. se cela tresla. švicala ko da bi šprintala. si vidla rakave tvorbe po telesu. sposobna se bla ubit. največ pol ure še pa bi bla si sposobna žile prerezat, samo da bi minilo. največja psihična bolečina, ki se z nobeno dosedanjo fizično niti slučajno ne more primerjati. razumem raznorazne "psihopate" ker sem to doživela.
ponavljam.
ponavljam.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Fizična bolečina...
Bi spremenil/a svojo preteklost v katerem delu ali misliš, da niti ene stvari ne bi spremenil/a, če bi imel/a možnost? Kaj bi spremenil/a, če bi lahko?
Bi spremenil/a svojo preteklost v katerem delu ali misliš, da niti ene stvari ne bi spremenil/a, če bi imel/a možnost? Kaj bi spremenil/a, če bi lahko?
Zadnjič spremenil Ajča, dne 05. Feb. 2012 17:26, skupaj popravljeno 1 krat.
A goal without a plan is just a wish.
-
- Cosmopsiho
^^ bog pomagi kake probleme imata vidve...
glede na podatke, ki sem jih takrat imela, sem naredla tako kot se mi je takrat zdelo najbolje, če pa bi lahko zavrtela čas nazaj in vedela to, kar vem zdaj, bi ga pa za kakih pet let, spremenila marsikaj, med drugim bi na it. lotu vpisala prave cifre
najboljša in najbolj smotana zmagovalka antm?
glede na podatke, ki sem jih takrat imela, sem naredla tako kot se mi je takrat zdelo najbolje, če pa bi lahko zavrtela čas nazaj in vedela to, kar vem zdaj, bi ga pa za kakih pet let, spremenila marsikaj, med drugim bi na it. lotu vpisala prave cifre

najboljša in najbolj smotana zmagovalka antm?
-
- Cosmofrik
-
- Cosmofrik
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Cosmofrik