Desperate housewives (Razočarane gospodinje)
Meni je pa vse skupaj dol padlo s tem, da spet en umor prikrivajo. Wtf, no? Saj je res, da imajo v ZDA več umorov kot pri jaz, ampak to, koliko ljudi so na tej ulici pobili, je pa že višek.
Ostale zadeve se mi zdijo OK. Lynette in Tom sta mi trenutno najbolj zanimiva zgodba. Ampak prizore, ko Susan travmira, pa kar naprej vrtim, ker me dolgočasijo.
Ostale zadeve se mi zdijo OK. Lynette in Tom sta mi trenutno najbolj zanimiva zgodba. Ampak prizore, ko Susan travmira, pa kar naprej vrtim, ker me dolgočasijo.
-
- Sramežljivka
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- *pikapoka*
- Debatorica
mislm, da je čiz prou, da bo tole zadnja sezona...je pa ponavad pri men tko, da če neko serijo začnem spremljat me potem zanima kako se bo zgodba odvila do konca
pri gospodinjah mi je pa ful ušeč mary alice- pripovedovalka, ker vedno tko lepo poveže bistvo epizode in poda sporočilo.

pri gospodinjah mi je pa ful ušeč mary alice- pripovedovalka, ker vedno tko lepo poveže bistvo epizode in poda sporočilo.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. 

- *pikapoka*
- Debatorica
meni je tud zadnja sezona všeč. celo Susan mi ni tolko nadležna kot včasih.
Res da je v tej ulici nadpovprečno število umorov, ampak jaz sem za prejšnje sezone polovico že pozabila, itak je pa to samo nadaljevanka, nekaj se mora dogajat.
Res da je v tej ulici nadpovprečno število umorov, ampak jaz sem za prejšnje sezone polovico že pozabila, itak je pa to samo nadaljevanka, nekaj se mora dogajat.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
heh, baje je tekom serije umrlo prbližn 52 likov
tko so rekl ... pa sej tko kot so mel osebe v nadaljevanki svoje vzpone in padce je mela tut sama serija
so bli momenti, ko je blo učasih res preveč izumetničeno, pretiravano al pa se mi je zdel neumesno,da bi najraj prevrtela naprej ampak useen konc koncev lahko rečm, da so se zame scenaristi izkazal 

Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. 

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
+1 eno umor v včerajšnjem delu
Krneki, se ne strinjam s to potezo ustvarjalcev. [spoiler]Susan[/spoiler] se bo odpeljalo, pomoje, težko jo bo gledat.
Aja, verjetno se lahko kmalu tud od Karen poslovimo (igralka se zares spopada z rakom
)
Pa Carlosovo zgodbo "reciklirajo", je že imel ideje kako bo on reševal svet.
In upam, da se Jane nekako znebijo
ne maram, pa ne ker pač Tom&Lynette nista skupaj, ampak je bitchy.

Krneki, se ne strinjam s to potezo ustvarjalcev. [spoiler]Susan[/spoiler] se bo odpeljalo, pomoje, težko jo bo gledat.
Aja, verjetno se lahko kmalu tud od Karen poslovimo (igralka se zares spopada z rakom

Pa Carlosovo zgodbo "reciklirajo", je že imel ideje kako bo on reševal svet.
In upam, da se Jane nekako znebijo