Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ninasara napisal/-a:
CatPaw napisal/-a:@ Ninasara:

Ej če ni preveč osebno me zanima v čem je sex boljši prej in sedaj.

to tudi mene zanima.

sem mela ze obe verziji..se pravi vertikalno palcko in horizontalni obrocek (tega mam se zdaj) in nikoli nisem zacutila neke revolucionarne razlike? edino, kjer se obcuti, da ga sploh mam je pri kaksni rocni stimulaciji, ko se pac pozna trdota nakita, ki se drgne ob tebe (:D) ampak pri samem sexu pa nevem no..

razen ce mislis opticni rajc? to mogoce res zna kr popestrit :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
CatPaw
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CatPaw »

@Ninasara in @rachka_

Nič ni preveč osebno vprašanje :D sej zato pa smo tukaj, da pomagamo z odgovori, če le lahko, a ne? :D

Ja meni osebno je sedaj sex dost boljši, kot je bil prej. Obroček pa najbolj čutim, če sem jaz zgoraj :P pri drugih položajih pa ga jaz tudi ne čutim :? Drugače pa, kot je že napisala rachka_, je pa super občutek pri ročni stimulaciji ali oralnem sexu :D

@Ninasara: ti kar piši Miklavžu za darilo, je vredno svoje bolečine (ki pa taja cele pol sekunde) in tista dva tedna brez sexa :cool:

@rachka_: kako to, da nimaš več palčke? Meni to taaaak dobro zgleda. A te je pri prebadanju bolj bolela palčka ali obroček? Kolikor sem se pozanimala, pri palčki prebode več kože in se zato tudi dalj časa celi?
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani... ;)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

CatPaw napisal/-a:
@rachka_: kako to, da nimaš več palčke? Meni to taaaak dobro zgleda. A te je pri prebadanju bolj bolela palčka ali obroček? Kolikor sem se pozanimala, pri palčki prebode več kože in se zato tudi dalj časa celi?

meni je palka tudi stokrat lepsa, samo mi je izloclo pirs po manj ko treh mescih.. skoda :) boli nekoliko manj, kot obrocek (ravno pri obrocku gre manj koze drugac), celi se priblizno isto casa :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
CatPaw
Sramežljivka
Sramežljivka

@rachka_

Ja, sej to je meni moja pirserka rekla, da bo telo palčko verjetno izločlo, tak da sem se te raje odločila za obroček :augenauf: ampak, kaj češ... :?

Če lahko vprašam... a si si že kdaj menjala obroček? Jaz ga nikakor ne znam spravit narazen, da bi si menjala za kerega drugega... a to moreš it nazaj k pirserki, da ti to nardi, ali si lahko doma? v glavnem, jaz ga ne znam ven spravit :cry:
Dragi Božiček: Želim si tanko postavo in debelo denarnico.. Prosim, letos tega ne zamenjaj, kot si to storil lani... ;)
majaTHEyou
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a majaTHEyou »

heei js mam pa uprašanje sicr rada bi si šla dt piercing v nos sam nwm še kam.a pozna kšna dobr studijo pa da so cene dokaj ured... :D :D :buhu:
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Od kod pa si? Če si blizu LJ, pojdi v Cult, če ti je bliže Koper, pa k Lei :)
chesermarko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a chesermarko »

Kje je lei?
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

candy. napisal/-a:Od kod pa si? Če si blizu LJ, pojdi v Cult, če ti je bliže Koper, pa k Lei :)

+1
majaTHEyou
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a majaTHEyou »

candy. napisal/-a:Od kod pa si? Če si blizu LJ, pojdi v Cult, če ti je bliže Koper, pa k Lei :)

iz Ljubljane. :))
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
CatPaw
Sramežljivka
Sramežljivka

Ta tema pa je kar naenkrat mrknila...

Res rabim informacijo: Ali katera, ki ima intimni pirsing (obroček) ve, kako se ga da menjat? Problem je samo v tem, ker ga jaz enostavno ne znam spravit narazen :?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

a se je kera pirsala v tem salonu?

http://www.redcat-tattoo.com/

mnenje in izkusnje?

tnx za info
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

anybody???? :D
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

nope, jst sm bla v Cultu. :D če bi vedla da dajejo tut tle piercinge, bi šla mogoč celo pogledat. sm misnla da delajo samo tatuje. :D
Odgovori