smisel resne zveze

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
ena_rožca
Sramežljivka
Sramežljivka

smisel resne zveze

Neprebrana objava Napisal/-a ena_rožca »

živjo,

danes sem razmišljala o tem ... s tipom sem zdaj 4. teden. z bivšim sem končala lani julija, torej sem bila med tem časom samska. ko sem se spoznala s tem, sem bila zelo skeptična glede zveze. rekla sem mu direktno, da se bojim razočaranj, da sem pač spoznala dosti tipow ki naj bi bli resni a so se izkazali za nasprotno. povedal mi je da je on imel eno resno punco 2 leti nazaj in je ona končala z njim, ker njej naj ne bi blo kul. to ga je prizadelo, ker se nista nič kregala in je mislil da bo uredu. naj povem da ga poznajo moje kolegice in kolegi že od prej in so mi povedali da je zelo uredu fant in naj me ne skrbi nič. ampak... jaz imam še vedno prisoten strah. bojim se razočaranj, bojim se dneva ko bom slišala: veš, se mi zdi, da ni to to, al kaj podobnega. vem da o tem nebi smela sploh razmišljat, ampak sem že tega dala dosti skozi in ne da se mi več. enostawno hočem bit ziher. z njim se super počutim. nevem pa kako naj se tega znebim. ravno danes sem razmišlala, kaj je point resne zveze, ker, kaj če gre to narobe, pa to .. itd. v bistvu je najbolš bit samski ker pol maš eno veliko skrb manj. čepraw naj bi bila ljubezen lepa. vem ja, po naravi sem že pesimistična, vedno iščem neke dvome in vprašanja .. kaj mislte vi?
Take chance. Make a change. And breakaway.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ja, to je vse res. Glih tako si lahko ti tista, ki se boš naveličala. Pač tako je življenje.

Če ne probaš ne veš :) No risk no fun :)
Uporabniški avatar
bluegirl3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bluegirl3 »

Ljubezen je vedno tveganje, če ne poskusiš ne boš nikoli vedela kako bi se obneslo vajino razmerje :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=27645

sicer pa, ja lahko boš razočarana, nihče ti ne more dat garancije, da ne boš, ampak lahko je še kaj hujšega od tega, da bi šel od tebe po lastni želji, zato ne zapravljaj vajinega časa s takšnim razmišljanjem in bodi vesela vsakega trenutka, ko si z njim.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

Če boš skos gledala samo na to, da bo ziher, boš marsikaj v življenju zamudila. Probaj pa boš vedla!
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Dokler ne probaš, ne moreš vedt. Vseeno pa bodi malo previdna- ker tako razmišljanje, kot ga imaš ti, rado kaj kmalu pripelje do konca zveze (do dokaj brezveznega konca).

Ne se obremenjevat s takimi mislimi. A bo trajal, al ne bo...trajal bo, kolikor se boš sama potrudila :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Anjeske napisal/-a:A bo trajal, al ne bo...trajal bo, kolikor se boš sama potrudila :)

glede na to, da sta za zvezo potrebna dva, bo trajalo dokler bosta oba za to.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

^^ To itak :D Pr svojmu postu sm se hotla fokusirat samo nanjo, d bi ble stvari bl jasne. (okej, mal kompliciram, he he).
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ko se s takimi stvarmi obremenjuješ, potem veš, da imaš lepo življenje, brez resničnih problemov (pa si je treba naredit kakega) :wink:
drugače se pa strinjam s predhodnicami!
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Zveza je skok v neznano, ne veš kje boš pristal in kako močno se boš udaril, ampak če se čutiš da hočeš tvegati....potem je to to, če pomisliš takole malo drugače...najbolj fajn spomini in najbolj vredne zadeve v življenju ki so se izkazale za fantastične, si morala nekaj tvegati.

Večje kot je tveganje, večja je lahko nagrada...če hočeš to, potem tvegaj, ne oziraj se na preteklost..nova zveza, nov začetek, nov list.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

Sama sem na podobnem, ampak da se je pri meni končala 6 letna zveza, umes en mesec pa pol premora, potem pa kr v zvezo :) ampak sem se tudi spraševala, kaj ko pride do tega, ampak kaj čmo, tko je pač življenje in se ne splača zdej s tem obremenjevat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ne vem, v čem je problem, komot si lahko samska in si poiščeš kakšnega fuk-frenda.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^mah ne, zdaj bo pa rekla da to ni zanjo :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

"Kaj je point resne zveze...", "če mogoče ni boljše biti samski..."

Če tak razmišljaš, pa bodi sama. Kdo ti brani?
Čeprav, če mene vprašaš, je tako razmišljanje zgrešeno na celi črti.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pkog12 »

Kot sem že rekel, vsaka zveza brez resnega pogovora je Downfall... najboljše je da se usedeš in pogovoriš z njim :)
Nihče pa ne more garantirati da boš čez čaš imela enaka čustva, prav tako to velja zanj...
Zaklenjeno