- da sem zasledila napoved o katastrofi nemškega vulkana, ki me vzpodbuja, da bi odletela v NY (čeprav velikemu jabolku bojda pretijo nevarnosti drugih razsežnosti

)
- da me je na FB že parkrat dregnil nek tipson, s katerim razen enega kafiča nimava nobenega skupnega prijatelja, in mi poslal sporočilo, če je moja prikazna slika resnična, ker ne more verjet, da kje blizu njega živi takšna neokrnjena (like wtf?) lepota
- da sem mu mislila odpisat, da je fake profil, da bi dal mir, a sem potem opustila idejo, ker najbrž ob ignoru ne bo več pisal, razen če si želi leteti na listo k ostalim blokirancem
- da mi misli še vedno uidejo k nekomu, ki pa ni v mojem dosegu oz. si ne upam "stegovat" roke tja, kjer mi ni mesto, čeprav mi je zadnjič spet pisal
- da vzamem nazaj, kar sem napisala včeraj o onem tipu, ker sva se potem dobila na čaju (prav mogla sem naročit še z rumom) in sem videla, da je waaay too far od predstave, ki so mi jo dale njegove slike na FB in najino chatanje
- da me ne preseneča, da je kdo v reali čisto drugačen kot preko FB ... slike ima same take, da izgleda ful privlačen, v živo je pa oddajal neke mrtve signale, imel tako bedne izbore tem, da ne govorim o tistem nasmehu, ki sem ga srečala še v sanjah (čisto zares)
- jebat ga ... če ni niti začetne simpatičnosti, kje bo potem prišla na plano kakšna kemija
- gremo dalje