ja, je bilo mučno...celo pot do lj samo hlipanje...

FTad napisal/-a:White_Widow napisal/-a:a ce fafam brez rok, da ne drzim kozice nazaj, potem spet pride kožica čez glavico..
če je vse v redu s kožico, potem kožica ne gre čez glavico, ko je penis v trdem stanju...
Joee bi meu resnični problem, če kožice sploh preko glavice ne bi mogel dobiti....
vse kar je sedaj, je da dela iz muhe slona
joeee napisal/-a:a nisi ti mal dvoumno tole napisu?napisal si da je vse v redu s kožico, če ne gre čez glavico, ko je v erekciji...jaz pa sem napisal, da če jo malo potisnem naprej spet zdrsne čez glavico (ne čez celo ampak pokrije recimo med 1/2 in 3/4 glavice)...
se pravi po tvoje moja kožica ni normalna... napisal si pa da delam iz muhe slona?morda se samo nisva razumela...povej kaj misliš
joeee napisal/-a:Zaradi tega, še nisem imel spolnih odnosov, ker se bojim razočaranja in odziva punce.
Razmišljal sem, da bi se dal obrezati vendar me je strah ker se lahko, kje zalomi ali pa glavica izgubi občutljivost do te mere da pride do impotence+užitek je manjši za moškega.
**za info: star sem 18 in bi res rad imel spolni odnos. Bilo je že veliko priložnosti pa sem se raje izognil.