Sama sicer nisem dosti na FB, če pa že sem, ne objavljam dosti gor, razen če me kdo od prijateljev tagga. Sva se pa z bivšim izmed drugim razšla ravno zaradi tega, ker je sam bil ljubosumen na vsakega, ki je postal moj prijatelj, čeprav nimam velikega št. prijateljev in vse osebno poznam, medtem, ko se je na vprašanje, zakaj sprejema in včasih celo sam dodaja kar neke ženske, vedno spretno umaknil ali postal zadirčen, češ s kakšno pravico ga imam to spraševat. Uhm, mogoče zato, ker sva (bila) par in se v zvezi pač vse zaupa?

Pa je dečko bil star 30, a se je v tem primeru obnašal kot nek 17 letnik. In ko sem enkrat šla brskat (well, judge be) med zs na FB, sem dejansko našla nekaj, ker če ne bi bilo tam ničesar, se tudi on ne bi tako obnašal. Ni me vzpodbudil k vohljanju s tem, ko je dodajal neznane ženske, pač pa šele s tem, ko je odreagiral tako kot je in se je počutil pritisnjenega ob zid.
In ne mi flancat o nekem zaupanju, ko ti partner očitno tudi ne zaupa vseh stvari. Ko ti človek da
razlog, da podvomiš vanj, boš temu dvomu hotel zadostiti in priti zadevi do dna. Tisti, ki noče, pa pač živi dalje, kot da nič ni slišal ali videl, ter se oklepa partnerja kot pijanec plota. Jaz nisem ta pijanec, zato sem pač ubrala drugo pot.
V primeru avtorice teme jaz bolj kot to, da nima na FB nobenih njunih skupnih slik, vidim problem v tem, da ima sliko objavljeno, a ni vidna vsem. Pred kom bi pa sploh hotel skrit punco? Še ta mi je čudna, če bi jo skrival pred očetom, razen, če gre za prepovedano ljubezen. Sploh pa punca pravi, da je njen dragi pogost uporabnik FB in tudi objavlja slike, torej tu meni nekaj ne štima.
Seveda se zaradi FB krega vedno več folka, ko pa ga vedno več folka jemlje kot še eno varianto več za iskanje novih poznanstev (beri načrtovanje skoka čez plot). Taki, ki jim zunaj ne uspe zapecat ženske ali pa nimajo jajc, pa jim le-ta čudežno zrastejo na FB, saj je ta opcija ugodnejša, da prebijejo led in povabijo kakšno hudo bejbo iz sosednjega kraja na pijačo.