Umrl bom, pomagajte
^^ne ni smesno!
ti kao ne bi imel z nobeno nic, iz druge stvari pa pises, da si zacel nekaj pletet z drugo, pa je komaj dveh tednov po tvojem razhodu s punco, kar definitivno ni dovolj casa, da si prebolel, saj vidim kake pises!
Namen mojega komentarja je bil preventiven, hotla sem te opozorit, da ni lepo zavajat druge punce, ce nimas rasciscene stvari v glavi, ti pa jih nimas se!
ti kao ne bi imel z nobeno nic, iz druge stvari pa pises, da si zacel nekaj pletet z drugo, pa je komaj dveh tednov po tvojem razhodu s punco, kar definitivno ni dovolj casa, da si prebolel, saj vidim kake pises!
Namen mojega komentarja je bil preventiven, hotla sem te opozorit, da ni lepo zavajat druge punce, ce nimas rasciscene stvari v glavi, ti pa jih nimas se!
Se strinjam... ker vem, kako bi bilo meni. Niti pomislil nisem, da bi še kaj imel, samo pravim, da se je kar iz lepega pojavila točno taka, kot sem jo nekaj dni nazaj opisal...
Tako, da sem nekako vesel... še bolj pa sem vesel, da se je polegel tisti občutek utesnjenosti, ker bi za Y naredil vse, pa me je kar na lepem pustila
Tako, da sem nekako vesel... še bolj pa sem vesel, da se je polegel tisti občutek utesnjenosti, ker bi za Y naredil vse, pa me je kar na lepem pustila
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
sirova štručka napisal/-a:Dioniz napisal/-a:Kak ni to od ljubezni? Ljubosumje se zgodi zaradi ljubezni in take osebe imajo raje, da njihova ljubezen ni z nikomer in umre in zato jo ubijejo pa potem še sebe. Enostavno ne vidijo izhoda, ker jih je ženska (ženska zato, ker moški ubijejo partnerke zaradi tega verjetno v 95 % primerov) pustila zaradi drugega in ne morejo živet brez nje in z mislijo, da je z nekom drugim. Saj ne rečem, da niso nori takšni ljudje, ki to naredijo ampak to nardijo zaradi ljubezni in posledično ljubosumja.
Zadnji primer, ki se ga dobro spomnim je iz Ptuja, ko je en tip ubil svojo punco pa sebe, ker ga je varala. Zagotovo jo je ljubil, ker drugače si take skrajne akcije ne znam predstavljat. Vsi pa vemo kolko je ljubezen močno čustvo.
Ti ga malo serješ. Ljubosumje se ne zgodi zaradi ljubezni, ampak je posledica strahu, posesivnosti, nezaupanja in seveda preteklih slabih izkušenj (otroštvo, pretekle zveze).
Torej nekdo ni bolestno ljubosumen, ker je njegovo srce polno ljubezni, ampak ker njegova glava ni pošlihtana.
Tisti, ki se fentajo, po razpadu zveze, se tudi ne zaradi nesrečne ljubezni, ampak je razpadla zveza samo češnja na torti, ki se je najbrž že v otroštvu začela pečt.
Da je kdo umrl od same žalosti, ker je izgubil ljubljeno osebo... poznam primer, ko sta zakonca bila več kot 50 let poročena in sta v enem tednu šla oba. Ampak to je nekaj povsem drugega.
No, se strinjam s tvojo repliko.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Spoštovani kolega.
Predlagam, da si tale svoj sestavek nekam shraniš in ga ponovno prebereš, ko boš pred diplomo. Verjamem, da se ti bo zdel vsak drugi stavek neizmerno smešen. Dobil si svojo prvo ljubezensko lekcijo. Nič hudega. Bo še kakšna.
Sicer pa je na pravnem faksu toliko lepih punc, da ti ne bo problem dobiti nove in verjamem, da čez pol leta sploh pomislil več ne boš na tole bivšo.
Je pa taka prekinitev šok za telo, tako psihičen kot fizičen. Doživljaš občutke abstinenčne krize. K sreči čas celi rane, še bolj pa ti jih lahko pomaga zaceliti kakšna sošolka pravnica. Zato, glavo gor, o tej šmrklji pa več ne razmišljaj. Če prav razumem? Ti 20-letni študent prava, ona pa 17-letna dijakinja neke umetniške gimnazije? Oh, c'mon, enkrat boš še vesel, da te je pustila.

Predlagam, da si tale svoj sestavek nekam shraniš in ga ponovno prebereš, ko boš pred diplomo. Verjamem, da se ti bo zdel vsak drugi stavek neizmerno smešen. Dobil si svojo prvo ljubezensko lekcijo. Nič hudega. Bo še kakšna.

Je pa taka prekinitev šok za telo, tako psihičen kot fizičen. Doživljaš občutke abstinenčne krize. K sreči čas celi rane, še bolj pa ti jih lahko pomaga zaceliti kakšna sošolka pravnica. Zato, glavo gor, o tej šmrklji pa več ne razmišljaj. Če prav razumem? Ti 20-letni študent prava, ona pa 17-letna dijakinja neke umetniške gimnazije? Oh, c'mon, enkrat boš še vesel, da te je pustila.

Tudi sam se razmišljal enako... Kot pravijo, da se zdravniki in pravniki poročajo le z ljudmi iz enake stroke
Vseeno pa sem tak človek, da rajši preživljam čase z bolj senzitivno osebo, žensko, ki se dejansko obnaša kot ženska... saj imam kup prijateljic, ki so na pravni, vendar od vseh poznam zgolj 1, ki je takšna, da ustreza mojemu opisu ženske, s to izjemo, da pač ni umetnica
Grozen mi je ta občutek, da sem svojo punco vedno lepo tretiran, še celo prijatelji in prijateljice so rekli, da je imetnitno, kako jo kličem, z njo komuniciram in zagovarjam pred ljudmi, katerim karakteristično ni bila všeč (kljub temu, da so nekateri od teh bili moji bližnji prijatelji)... jaz sem o sebi od njenih prijateljev slišal le, da bravo, da me je pustila in nekdo mi je napisal naj crknem in naj grem igrat videoigrice, dodal pa je še opombo, da sem bitch
Vendar ko pomislim, vem, da sem se do nje obnašal čudovito, saj je prav ta opazka prinesla, da so me ostale punce oz. me tudi sedaj, bolj spoštujejo, se z mano takoj zbližajo
Mi je pa bedno, ker Y očitno tega ni tako dojemala

Vseeno pa sem tak človek, da rajši preživljam čase z bolj senzitivno osebo, žensko, ki se dejansko obnaša kot ženska... saj imam kup prijateljic, ki so na pravni, vendar od vseh poznam zgolj 1, ki je takšna, da ustreza mojemu opisu ženske, s to izjemo, da pač ni umetnica

Grozen mi je ta občutek, da sem svojo punco vedno lepo tretiran, še celo prijatelji in prijateljice so rekli, da je imetnitno, kako jo kličem, z njo komuniciram in zagovarjam pred ljudmi, katerim karakteristično ni bila všeč (kljub temu, da so nekateri od teh bili moji bližnji prijatelji)... jaz sem o sebi od njenih prijateljev slišal le, da bravo, da me je pustila in nekdo mi je napisal naj crknem in naj grem igrat videoigrice, dodal pa je še opombo, da sem bitch

Vendar ko pomislim, vem, da sem se do nje obnašal čudovito, saj je prav ta opazka prinesla, da so me ostale punce oz. me tudi sedaj, bolj spoštujejo, se z mano takoj zbližajo

Ok, COD ti ravno ni treba nabijati cele dneve. Praviš, da hodiš v fitnes, kak tek zunaj tudi ne škodi. Pa druži se s kolegi.
Daj no, v prvem letniku vas je v predavalnici sigurno vsaj 100 in tam je tolko hudih punc, da dol padeš. Vsaj pri nas jih je bilo. Navežeš stik, potem pa na kaki čagi samo čakaš, katera se bo vsedla.
Predlagam ti, da poskušaš biti nekaj časa samski. Povsem jasno mi je, zakaj se je tvoja veza končala. S punco si imel določeno obdobje, potem pa je življenje pač prineslo svoje. Kaj hočeš ...
Lepo študiraj, fitnesiraj, flirtaj, fejštaj in se ti bo že poklopilo.
Daj no, v prvem letniku vas je v predavalnici sigurno vsaj 100 in tam je tolko hudih punc, da dol padeš. Vsaj pri nas jih je bilo. Navežeš stik, potem pa na kaki čagi samo čakaš, katera se bo vsedla.

Lepo študiraj, fitnesiraj, flirtaj, fejštaj in se ti bo že poklopilo.
-
- Cosmopsiho
Jao kakšen idiot sem bil...
Evo, da se lahko pohvalim z rezultatom razpada zveze (s tem, da sem od nastanka slike pridobil še 10 kil mišične mase)
Čeprav, pod vsem tem se še vedno skriva zelo emocionalna oseba
Hvala za takratno podporo!!
P.S. Fax pa tut šiba, boljše od pričakovanega
P.P.S Fak, že skor leto je, odkar sva šla narazn
Evo, da se lahko pohvalim z rezultatom razpada zveze (s tem, da sem od nastanka slike pridobil še 10 kil mišične mase)

Čeprav, pod vsem tem se še vedno skriva zelo emocionalna oseba

Hvala za takratno podporo!!
P.S. Fax pa tut šiba, boljše od pričakovanega
P.P.S Fak, že skor leto je, odkar sva šla narazn
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
Ne vem kaj naj naredim, te počitnice naj bi se učil, vendar sem večino časa preživel na www.enotalone.com . Brez te ženske je težko živeti, drug drugemu sva bila vse, bila je moj najboljši prijatelj, z njo sem si pisal non stop, ni ga bilo dneva od 1. maja, da si ne bi voščila dobro jutro in lahko noč . Lepo mi je bilo, ko je poklicala, vedno, ko se je na mobitelu izpisalo Moia <3, sem najprej pomislil na piki

Ok, said enough.
Evo, sedaj, ko si postavil svojo sliko, lahko pričakuješ, da boš imel inbox zasut s pitajboga (ne)moralnimi ponudbami. Evo sirovka je že prva.
Če pa rabiš pomoč pri izbiri ti pa lahko brezskrbi priskočim na pomoč.