Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Pred kakim mesecem sem izgubila zdravstveno kartico, zato sem šla na ZZZS urejat novo in plačala 3 eur, pošiljali pa so jo kar nekaj časa. V tem času so mi po pošti poslali staro kartico iz lekarne, kjer sem bila nazadnje, saj sem jo očitno izgubila, ko sem jo zapuščala (vem, da sem jo pri blagajni vzela, torej mi je najbrž zunaj padla iz žepa). Zdaj mam že novo in ker so staro najverjetneje preklicali, najbolje, da jo uničim in uporabljam novo, ali ne?
-
- Cosmopsiho
saarijarvi napisal/-a:Summer055 napisal/-a:kaj v nemščini pomeni " boa GEIL ey"
Neki kot 'Uau, noro ej!'oz. 'Hudo!'
tnx

novo:
kako se prijavim na nlb klik. Imam že odprt račun, ampak sem formatirala računalnik in zdj nikakor ne najdem te strani, kjer se lahko prijavim.
Na osebni račun sem namreč položila nekaj denarja in zdaj po enem mescu ugortovila, da mi tega denarja nikoli niso nakazali

A je kakšen rok v koliko časa moraš "reklamirat" to
Don't worry, be happy!!
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
^^ja. Je blo že žnjkrat omenjeno
(zs)

(zs)
Ja sej. Ker si si zbrisala certifikat (no, jz sem sicer pri eni drugi banki, ampak mislm, da večina teh storitev deluje tko); kar pa ni lih najboljša ideja bla, dokaj očitno.Summer055 napisal/-a:te strani mi noče odpret.
drugače pa se mi je vrjetno zbrisal certifikat, če sem formatirala računalnik. vsaj mislim