nakup nepremičnine
-
- Debatorica
nakup nepremičnine
Je zadnje čase kdo kupoval kakšno nepremičnino na ozemlju Gorenjske ali Ljubljane? Imate kakšne slabe ali posebno dobre izkušnje s kakšnim posrednikom pri prodaji nepremičnin? So kje kakšne ugodne cene stanovanj, parcel, hiš? Na kaj je pri nakupu pametno biti še posebej pozoren? Delite izkušnje, ki ste jih imeli.
Hej,
pred časom sva s fantom kupovala stanovanje v Ljubljani. Za pomoč sva se obrnila na posredniško družbo in z njo imela zelo dobre izkušnje. Ali če rečem z agentko, ki je bila sicer mlajša vendar zelo prijazna in se je zelo potrudila.
Moje mnenje je, da moraš najprej vedeti kaj sploh hočeš, ker boš težje kupovala vse povprek
Če pa poznaš želje, potem ti lažje kdo pomaga.
Cene, so lepo nižje kot so bile...tudi spogajali smo še ceno. Sva zadovoljna.
Pa srečno!
pred časom sva s fantom kupovala stanovanje v Ljubljani. Za pomoč sva se obrnila na posredniško družbo in z njo imela zelo dobre izkušnje. Ali če rečem z agentko, ki je bila sicer mlajša vendar zelo prijazna in se je zelo potrudila.
Moje mnenje je, da moraš najprej vedeti kaj sploh hočeš, ker boš težje kupovala vse povprek

Cene, so lepo nižje kot so bile...tudi spogajali smo še ceno. Sva zadovoljna.
Pa srečno!
-
- Debatorica
-
- Debatorica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^kjuuut! Sploh druga, popackana s kavo!
(ampak to znam jz tud sama narest, haha, ne rabim drugim plačevat)
jagoda-malina, kaj ko bi najprej sama mal pobrskal po straneh kot je nepremičnine.net, vsaj za občutek kaj se prodaja in za kakšne cene?

jagoda-malina, kaj ko bi najprej sama mal pobrskal po straneh kot je nepremičnine.net, vsaj za občutek kaj se prodaja in za kakšne cene?
- Punica granatum
- Debatorica
super slikice, zelo prostorne, zračne, sveže...zelo ušečne
sem že pred časom iskala na strani nepremicnine.net s kolegico ki se je selila možnosti in jih je zelo veliko...predlagam pa tudi kakšnega agenta da vama svetuje ker ima več vpogleda v stanje trga i pa še to da kolikor izgleda trg zasičen je ogromno ponudbe. vsaj meni se je ako zdelo ker je različnih ponudb ki izgledajo zelo simpatično ogromno!

sem že pred časom iskala na strani nepremicnine.net s kolegico ki se je selila možnosti in jih je zelo veliko...predlagam pa tudi kakšnega agenta da vama svetuje ker ima več vpogleda v stanje trga i pa še to da kolikor izgleda trg zasičen je ogromno ponudbe. vsaj meni se je ako zdelo ker je različnih ponudb ki izgledajo zelo simpatično ogromno!

-
- Debatorica
Midva sva imela full slabo izkušnjo z eno od nepremičninskih agencij (sedež je imela/mogoče ima še sedaj, če niso zaprli agencije na Parmovi, blizu Zavoda za zaposlovanje v stavbi od Lesnine), katere imena se žal več ne spomnim. Eden od agentov naju je hotel zajebat in to močno...če nama nebi bila v pomoč ena od sorodnic, ki dela kot nepremičninska agentka, bi lahko ornk nasankala.
Poskusi pri Dodomi.
Poskusi pri Dodomi.
-
- Cosmopsiho