scorpio64 napisal/-a:
Seveda tukaj izveš samo mojo plat zgodbe, njena je spet drugačna, ampak punca je velikokrat zahajala na slaba pota in sem ji zmeraj pomagal da bi ji čim bolj šlo
Skratka, sindrom pomagača? Pomagal si ji, "da bi jim čimboljše šlo"? To je daleč od neke normalne zveze.
Vprašaj se raje, zakaj si kot resen in odgovoren študent sploh čutil potrebo igrati pomagača problematičnemu dekletu, češ, da bi jo spravil na prava pota?
Glej, ženska je izgubila vso privlačnost do tebe, to je vse, kar moraš vedeti. Tebe zdaj bega, da med vama ni prišlo do nekakšnega pogovora, kjer bi ona tebi razložila, zakaj te ne mara več. Ma čemu prijatelj, a misliš, da bi slišal kaj uporabnega? Natrosila bi ti razne puhljice, ki nimajo veze z resnico.
Ne mara te več, no, to je vse, kar moraš vedet.
Jaz ne vem, zakaj te ne mara, iz tvojih besed pa sklepam, da si bil preveč ustrežljiv do nje, pa še imaš nek sindrom spravljanja problematičnih punc na prava pota. Njej je vse dol padlo, nisi ji zanimiv več, v začetku si ji verjetno bil, ker si pač starejši tip in jo je zanimalo, kaj bo ob tebi doživela.
Punca je šla s svojim lajfom naprej, tudi ti moraš iti, nimaš druge..
Pa vbodoče se raje izogibaj problematičnim puncam, ob katerih bi čutil potrebo, da jih spravljaš na pravo pot. Malo deluješ kot ženske, ki hodijo s slabimi tipi, za katere upajo, da jih bodo spremenile.