Priznam da..#17
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
Priznam, da
- sem kljub temu, da sem po prekrokani noči in dbest žurki izžeta kot cunja, polna načrtov za letošnje leto
- sem plesala in pila kot zmešana, in sem danes v strahu prečekirala slike iz včerajšnjega dogajanja, da se nisem znašla kje s čikom v eni roki ter viskijem v drugi
- se že dolgo nisem smejala toliko kot sem se včeraj in danes, čeprav sem znana kot pozitivka
- sem začela z bolj zdravim prehranjevanjem, a danes to še ni bilo možno izvesti v celoti, ker me je zjutraj čakala miza obložena z vsemi možnimi dobrotami (
) -> stupid me, ker mislim, da moram vse pojesti
- zunaj sije sonček in napoveduje boljše leto kot je bilo prejšnje ... vsaj jaz sem odločena začeti znova in ne dopustiti, da kdo vpliva na mojo srečo
- grem zdaj počivat, ker se še vedno počutim nestabilno in ne znam niti pisat več. Tale zadene moje trenutno počutje:
- sem kljub temu, da sem po prekrokani noči in dbest žurki izžeta kot cunja, polna načrtov za letošnje leto
- sem plesala in pila kot zmešana, in sem danes v strahu prečekirala slike iz včerajšnjega dogajanja, da se nisem znašla kje s čikom v eni roki ter viskijem v drugi
- se že dolgo nisem smejala toliko kot sem se včeraj in danes, čeprav sem znana kot pozitivka

- sem začela z bolj zdravim prehranjevanjem, a danes to še ni bilo možno izvesti v celoti, ker me je zjutraj čakala miza obložena z vsemi možnimi dobrotami (

- zunaj sije sonček in napoveduje boljše leto kot je bilo prejšnje ... vsaj jaz sem odločena začeti znova in ne dopustiti, da kdo vpliva na mojo srečo
- grem zdaj počivat, ker se še vedno počutim nestabilno in ne znam niti pisat več. Tale zadene moje trenutno počutje:

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Tamala_mrha napisal/-a:Priznam, da
- se že dolgo nisem smejala toliko kot sem se včeraj in danes, čeprav sem znana kot pozitivka![]()
- sem začela z bolj zdravim prehranjevanjem, a danes to še ni bilo možno izvesti v celoti, ker me je zjutraj čakala miza obložena z vsemi možnimi dobrotami () -> stupid me, ker mislim, da moram vse pojesti
- enako pri meni, samo da slik še nisem videl

... ma kaj se skoraj usi "losamo" določenih oseb, da mamo boljše življenje?
jst sm tut tak, pa sem na trenutno stanje srečen, da določene osebe nimam blizu.
priznam:
-nor podalšan vikend na smučišču
-se sestavljam nazaj
-sem še našel v življenju
-zelo vesel zaradi take super službe in kolektiva
-začetek novega srečnega obdobja
Srečn'ga pa zdrav'ga usem

priznam:
-nor podalšan vikend na smučišču
-se sestavljam nazaj
-sem še našel v življenju
-zelo vesel zaradi take super službe in kolektiva
-začetek novega srečnega obdobja

Srečn'ga pa zdrav'ga usem

-
- Kofetarica
- Kontakt:
*sem preživela silvestrovo točno tako kot sem si zamislila
*si res, res želim met hiško...z mal vrta za paradajz in kr še zraven paše
^^ne igram lota tko, da tud zadet ne morm tko, da od tega ne bo nič
*se približno dvakrat na dan spomnim kako je men v bistvu kul v življenju
Želim vsem lepo, toplo, mehko in prijazno leto 2012 ter, da bi vas vsak dan razveselila vsaj ena malenkost

*si res, res želim met hiško...z mal vrta za paradajz in kr še zraven paše

^^ne igram lota tko, da tud zadet ne morm tko, da od tega ne bo nič

*se približno dvakrat na dan spomnim kako je men v bistvu kul v življenju
Želim vsem lepo, toplo, mehko in prijazno leto 2012 ter, da bi vas vsak dan razveselila vsaj ena malenkost

_sly_ napisal/-a:... ma kaj se skoraj usi "losamo" določenih oseb, da mamo boljše življenje?![]()
Mogoče je pa to odgovor na vprašanje / problem DraganeK iz ene druge teme

- da sem razočarana nad nekom
- da še vedno čakam, da se dnevi bolj opazno začnejo daljšat

- da upam, da bom imela v letošnjem letu več sreče

-
- Cosmopsiho
-si ne predstavljam obupa ljudi, da dejansko pošiljajo vprašanja preko smsov na te tv "vedeževalske" zadeve..
"te zanima če te bo še poklical?"
-mam kr dost dela zdj v naslednjih parih dnevih..payback,ker si pustim vse za zadnje dni
-vstop v leto 2012 je bil super fajn
-vsem želim mirno leto 2012, brez nepotrebnih konfliktov in prijetne odnose s soljudmi..Povsod

-mam kr dost dela zdj v naslednjih parih dnevih..payback,ker si pustim vse za zadnje dni

-vstop v leto 2012 je bil super fajn

-vsem želim mirno leto 2012, brez nepotrebnih konfliktov in prijetne odnose s soljudmi..Povsod

It was forever..but it didnt last long..