Umrl bom, pomagajte

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pkog12 »

Sprva ni bila, sedaj čedalje bolj.... pa nisem rekel da sem vohunil, vedno sva si vse delila in po 1 mesecu sem se slučajno hotel log-inati na FB, da bi lahko, kot sem rekel, s frendom igrala osvajalca (takrat sem opazil, da je geslo zamenjano). Pa pustimo sedaj FB, ker vem, da je bilo to bedno z moje strani...
Itak jo bom pustil, da naredi tisto, kar hoče, saj mi ni problem, itak imam pol leta aktivnega učenja pred seboj, tako da bom precej zaposlen. Edino izgubil jo ne bi rad za vedno... še eno priložnost čez nekaj časa :)
Če mi kdo želi dati klofuto, mu nastavim obe lici. Mislim, da se bom bolj posvetil svojemu nezavestnemu vedenju in skušal postaviti temelje za boljšo osebo :D Kakršna koli vzpodbuda je dobrodošla... kakorkoli, kot sem rekel, tu sem prišel zgolj zato, da sem se izpovedal, saj nisem vedel s kom drugim naj se pogovorim in mi je mnogo boljše :)
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Srečno novo leto vsem :) Se gremo mal sprostit :D
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

sirova štručka napisal/-a:dej ne da se mi še enkrat it vsega brat, da bi to našla...
zakaj si ji imel namen laptopa kupit?

Solzne oči imam od smeha. Ženske in računalniki, prava kombinacija.

Ne boš verjela, so mnogo naprednejši od knjig ali revij, lahko uporabiš iskalnik: CTRL+F
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Ni potrebe, da se prepirate :)

Kako ste preživeli novo leto?
Osebno mi je bilo super in upam, da se je enako dobro imela tudi Y :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

pkog12

Mene čisto informativno zanima, kako boš sprejel ko bo dobila novega tipa?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Pustil ji bom čas, kaj pa hočem :P Saj je ne stalkam in to, zahtevala je svoj čas in dobila ga bo. Tako ali tako me čaka pol leta intenzivnega študija.
Nekako po 2 tednih me preplavljajo samo še lepi občutki te zveze :)

V bistvu sem vse skupaj premlel in nekako uvidel, da moram še ogromno delati na sebi in na karakterju, ker tudi sam nisem zadovoljen s svojim obnašanjem... Mogoče bom čez ogromno časa poskušal na novo graditi na prijateljstvu, ker je še vedno izjemna oseba, ampak sprva jo moram izgubiti, da jo bom potem lahko spet našel :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^^jezus kristus

Ti boš dejansko sprejel če bo imela tipa, ker bo to samo ena izmed njenih muh s katerimi te "kaznuje", ker nisi tak kot ona hoče.

Ali si nor in nimaš nobenega spoštovanja do sebe, ali si pa troll.

Če je to ljubezen, nočem biti nikoli več zaljubljen.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ni mišljen ta del, mišljen je del pri kateremu pravi da naj ima tipa, on jo bo čakal. Priznaj da je to malo preko meje.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Čas bo vse pokazal, kot si rekla :)
Kaj se bo zgodilo tako ali tako ne morem vedeti. Vem, da trenutno me nobena specifična ne mika + imam ogromno študija. Seveda to ne pomeni, da si želim, da bi dobila drugega, logično... ne pomeni pa tudi, da bi me zelo motilo.
Maro narobe dojemaš podano vsebino -> če bo še prosta in bom imel enaka čustva do nje, bom z njo poskušal stvari od začetka... če ne bo, pa pač ne bo :wink: In to zato, ker mi je ona vseč kot oseba ter to, da je lepa, je pa še en pozitiven atribut :P
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Haha, dober opis drugače :D Verjetno je veliko tudi del tega, da :P
Je bilo pa vredno čakati 17 let, da je prva zveza bila kakršna je bila, imenitna :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Džeki napisal/-a:
pkog12 napisal/-a:vem

Ne model, ne veš. Glej, izgubil si privlačnost pr tej ženski. Izgubil si jo pa zato, ker si bil ena pijavka, ker ji nisi dal dihat. Če ji boš v rit lezel, bo efekt ta, da ji boš šel samo še vedno bolj na živce.

Pusti jo pri miru. Če bo hotela, se bo sama vrnila k tebi. S teženjem je ne boš pripravil do tega, lol.
Poleg tega je bla punca 15 let stara. Ne mores ravno racunat, da bo hotla samo z enim bit cel lajf.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Definitivno je to ogromen faktor, ki sem se ga začel zavedati :) Vendar je v svojem razmišljanju in izgledu precej, precej starejša. Marsikatera izmed prijateljic nad 20 let ni pol tako napredna v vsem :P
Odgovori