mene pa zanima, če obstaja kašna reštiev oz. katera, če imaš v stanovanju probleme z vlago in se ti nabira plesen oz. če je plesen lahko zdravju škodljiva?:)
Plesen je vsekakor skodljiva, lahko povzroci tezave z dihali. V stavbah, ki niso dobro izolirane, je bolj tezko popolnoma prepreciti vlaznost. Resitev je sprotno odstranjevanje plesni in razvlazilnik zraka.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
rokerca napisal/-a:Ali je možno, da se ti avatar na tem forumu zbriše sam od sebe?
Ja, sam za to ni "kriv" forum, ampak stran s katere je bila pobrana slikca in link kateri je bil uporabljen tuki; pač, tam se čez čas kšne reči zbrišejo, oz., erm, "potečejo".
da mal poskusim oživet tole temo...
mene ful zanima od kje imajo nekateri/e uporabniki/uporabnice toliko stvari za prodat? npr. sj skoz videvam da ima olivera 123 ene posebne ponudbe. mislm a je res vsak nakup zgrešen nakup? impulzivno nakupovanje?
k je mela ena uporabnica skoz ful nekih sončnih očal za prodajo, sem že pomsilna da kdo to krade in pol prodaja d si kup drogo al pa kaj... ne, res mi ni jasno kako enim to rata?