Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^itak, da obstajamo :lach:
Pa čim prej PayPal & eBay zrihtat :D (pri nas smo lih danes smo našo mami moderniziral, hehe)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

^^ V bistvu nas je takih levakinj kr ogromno :D Šminka mi še gre od rok, na področju oči pa pogrnem k na testu iz matematike :D
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

punce, kateri korektor priporočate, da fajn prekrije kakšen mozolj oz. bolj rdeč madež, ki ostane na koži (kljub temu, da nikoli ne praskam, niti se ne dotikam mozolja, ker ga itak dobim parkrat na leto in mi ni jasno, zakaj ostanejo te majhne lise) :? in da ni predrag? nekega ful poceni iščem ... bi ga nujno rabila že danes. lahko tudi tekoči puder. mam namreč srednji ten kože in za takšen madež rabim svetlejši odtenek, da ga bo prekril in izenačil ten kože.
kofetarica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kofetarica »

S katero znamko umetnih trepalnic ste zadovoljne? Razmišljam, da bi si kakšne omislila, a imam slabe izkušnje s tem, kako jih dat gor, da izgleda tako kot mora in tudi drži celo noč. :?
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Jaz ponavadi kupim kar kaksne poceni, ker mi je skoda za trepalnice dat 5 evrov recimo. Znamko ti tezko priporocam, ker ponavadi kupim kaksne no name. Zadovoljna sem s trepalnicami, ki jih zelo poceni kupim na ebayu od Kitajcev ($1 za par ali se manj). Drugace je pa potrebno malo vaje, da si jih pravilno prilepis in da drzijo celo noc. Veckrat jih probaj prilepit za vajo takrat, ko imas cas (ko ne gres ven), da osvojis tehniko.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
kofetarica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kofetarica »

Bom kakšen dan probala in če mi jih uspe dat gor, jih bom nosila doma celi dan, da vidim, kako se obnesejo. :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

jaz bi 3. izključilla takoj, ker ima alkohol že na drugem (!) mestu. med 1. in 2. pa tako. za bolj suho kožo 1., sicer 2.
je pa to moje amatersko poznavanje sestavin, ki se z znanjem UG84 ne more primerjati. torej če bi jaz bila v trgovini in izbirala zase.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Tudi jaz se ne spoznam ne vem kaj, ampak v 1. izdelku je na drugem mestu sulfat. Sulfati pa vemo, da drazijo in izsusujejo kozo, tako da sampon brez sulfatov bi bila pomoje boljsa izbira.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ u pa res. sploh opazila nisem. :oops:
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Norika33 »

Mene pa je včeraj nekaj presenetilo. Me mama pošlje po eno kremo od green line kolekcije v drogerijo in grem v DM ki mi je najbližja in ugotovim da je nimajo. Vprašam prodajalko in mi odgovori da jih nimajo ne tukaj ne v drugih drogerijah DM in vprašam kako to in mi ni znala povedati. Se ozrem naokoli in ugotovim da v DM sploh težko dobiš kak slovenski izdelek, veliko jih nimajo, pa me je to kar malce presenetilo. Si nisem predstavljala da se lahko to zgodi da v državi v trgovini ne moreš kupiti izdelka ki nosi poreklo države. Zanimivo. Res!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ nič novega. tudi bore malo pametne kozmetike na sploh držijo v drogerijah. je treba zmeraj po netu šnofat pa naročat po pošti... prodajajo večina sam strup. ker ljudje to kupujejo. ljudje ne kupujejo afrodite pa green line. ljudje kupujejo essence pa nivea, ker je poceni in ker so reklame luštne. verjemi, če bi bilo povpraševanje, bi bili izdelki jutri tam.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mene je to zadelo, ko sem iskala Subrino. Pa sem prepričana, da sem jo še pred kratkim videla na policah. A se jo sploh še kje dobi? Jo ima mogoče Müller?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Subrino?
Imajo jo v Mullerju 100%, pa morda v DM.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

DM sigurno nima. Bom preverila še Müller, ko bo kakšna priložnost.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Odgovori