Nesanica napisal/-a:sej sm jz to tud pomislila...Ajde dareče enkrat da vidi tvoj odziv, ampak da skoz govori pa tega ne naredi je pa škrtica...
![]()
ni škrtica, sam pomoje noče da ga mam res, da nebi biu pol zapostavljen

Moj je isti, začela sva hoditi, ko sem imela nekaj čez 16 let... non stop sem ga prosila, vendar mi ga ni in ni hotel kupiti! Ampak ga je potrebno razumet

TinaXX napisal/-a: non stop sem ga prosila, vendar mi ga ni in ni hotel kupiti! Ampak ga je potrebno razumet
.. zakaj bi bilo pa treba ravno njega žicat kot kakšnega očija, naj ti kupi barbiko al kaj
Al mladoletnim tega ni dovoljeno kupovat, sej v bistvu ne vem 

brandibelle napisal/-a:Tvoj fantin potegne iz omare vibro... pa strapon, kitajske kuglce...
"evo miška - tole je še od prejšne... se bova mal poigrala?"
In teb bi blo NAVADN?
A ni to nekaj čisto drugega, saj ni nihče govoril o deljeni uporabi intimnih predmetov.. jaz sem razumela, da je bil vibrator njen osebni oz. ga samo ONA uporablja in ga ni podedovala od kakšne druge menda
V nasprotnem primeru pa nima veze, od kdaj je, podobno kot bi rekla 'fuj, ta moja šalca za kavo je pa še iz prejšnje zveze, moram iz druge pit'
Tista uporabnica ni sicer nič napisala, kako ga uporablja, tako da predpostavljam, da ga ima samo zase..