Ne hodite v trgovino smash! v Europarku v Mariboru: Mene so nategnili po dolgem in po čez. Kupila sem zelo drago tuniko, na splošno imajo tam same drage stvari. Mislila sem, da kupujem zase nekaj lepega in kvalitetnega, dobila pa sem navadno sranje in ostala brez denarja.
Tunika je bila črne barve s potiskom. Ko sem jo oprala in vzela iz pralnega stroja, pa sem videla, da je tunika postala sive barve.

Prala sem jo po navodilih, torej na 30 stopinj. Šokirana sem jo odnesla nazaj v trgovino in ogorčeno zahtevala vračilo denarja. Prodajalka pa se mi je samo nasmejala in prav neprijazno in zaničevalno rekla, češ s katerim praškom sem jo pa prala - mislim, kaj se hecajo! Vzela je tuniko in rekla, da bodo poslali do njihovih pristojnih, za mnenje. In potem mi sporočijo, da denarja ne bom dobila, ker sem jo menda likala! Likala jo nisem! Jezna sem za p******.

Poklicala sem na inšpekcijo, pa so sicer prijazno povedali, da nimajo kaj naredit in da je takih primerov na milijone. Kaj naj zdaj zahtevam od vsake trgovine, da mi obleko najprej operejo, da bom sploh vidla ,če je za kupit ali ne!?V to trgovino ne stopim več in svetujem tudi ostalim, da svoj denar raje porabijo za kaj drugega in drugje. Samo v vednost.