- da mi ni jasno, čemu se z enimi menimo za kavo že celo večnost, ko pa nas loči le nekaj km, prevozno sredstvo ima vsak od nas (če ne, obstaja tudi varianta, da greš po to osebo), tudi komunikacijske sposobnosti premoremo, pa vsak poskus realizacije ene uboge kave pade v vodo ... like WTF?! 2x napišem prva, če še velja kava, tretjič pa res ne bom, če pa bi, bi itak dobila (čez par ur ali drugi dan) odgovor, da zdaj pa reees nima časa in bo treba prestavit kavo
- da me boli patak za take prijateljice, ki še kolegice več niso ... kavo lahko spijem tudi doma, namen tega je druženje, in če nimaš interesa, ker ti je pač ljubše zabušavati doma na kavču s tipom, ne zajebat z nekimi "nimam časa"
- da imam včasih filing, da nas je samo še peščica takih, ki se držimo načrtov in zaradi nečesa, kar smo izvedeli danes, ne spreminjamo nečesa, kar je bilo splanirano že v ponedeljek
- da sama najdem tiste pol urce ali uro včasih tudi še isti dan, če mi kdo javi za kavo, nekateri pa pač rabijo vedet 4 dni prej, pa še kljub temu zajebejo vse skupaj
- da mam poln K*RAC tega in sem res jezna na nekatere
- da se ne grem več tega in tudi sama "nimam časa", ko bo komu dolgčas in se bo na lepem spomnil name