Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
-
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
Summer055 napisal/-a:sj mislim, da če ti jih podalja s konico ti jih tut gelira
To že, vendar je en način takšen, da se na naraven noht zalepi umetnega in potem nanj nanese gel, drugi način pa je takšen, da ti gel nanaša na naraven noht, podaljša pa ti ga na neki šabloni, kjer določiš in ti kozmetičarka označi kako dolge želiš imeti. Vsaj jaz sem dala ta dva načina skozi, in se je po mojih izkušnjah bolje obnesel drugi. So mi podaljšani nohti zdržali tudi do 4 tedne, v tem času pa se mi ni zlomil oz. odpadel noben noht, le narastek je bil že opazen in ponekod noht ni bil več popolnoma stabilen, še vedno pa so bili vsi na svojem mestu.

Podaljševanje z nalepljenimi nohti (torej s konico) + gel, ki sem si jih dala delat ene parkrat pri eni punci (sicer ima certifikat in dela res lepe tanke nohte), pa se ni obneslo. Že po kakšnem tednu mi je odpadel noht ali dva, pa nisem bila nepazljiva. Dejstvo pa je, da pa nohti morajo biti taki, da lahko z njimi normalno opravljaš vsakdanja opravila. Pa nisem nikoli imela pretirano dolgih, nekje takšna dolžina (to so najdaljši kar sem jih imela).

(to niso moji nohti, sem samo dala kot primer dolžine, svoje gelirane sem že enkrat zalepila v temi o nohtih)
Snežne krogle
V Mariboru ali bližnji okolii iščem trgovino, ki prodaja snežne krogle. Ve kdo za katero trgovino?
LP
LP
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Kdo pa se uporablja zokne za mobitel, ko pa se za skoraj vsak model telefona dobi lepe plasticne ali pa silikonske zascite. Na ebayu jih je ogromno za par evrov, recimo kaj takega.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
- Cosmopsiho
Jp, pa se kje verjetno, ebay sem omenila, ker so res poceni in je ful izbire. Pri mobilnih operaterjih se jih tudi verjetno da kupit.
Drugace pa z navadnimi zokni ni nic narobe, da ne bo kdo narobe razumel, samo pac bolj je enostavno, ce ti ga ni treba vsakic ven iz zokna vlacit (pa ene zascite so tako lepe, da ti telefon se polepsajo
). Ceprav zdaj, ko sem se enkrat prebrala si (Tamala_mrha) mogoce celo isto mislila kot jaz, ker si zokne dala v narekovaje. 
Drugace pa z navadnimi zokni ni nic narobe, da ne bo kdo narobe razumel, samo pac bolj je enostavno, ce ti ga ni treba vsakic ven iz zokna vlacit (pa ene zascite so tako lepe, da ti telefon se polepsajo

I can explain it to you. But I can't understand it for you.