Prezaposlen ali premalo zainteresiran?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Mislim, da sta claire in Nesanica ( namerno ? ) popolnoma narobe razumeli sporočilo od barbie. Preberita raje še enkrat.

Bistvo sporočila namreč niti slučajno ni obsojanje zaradi načina življenja, ampak nekaj čisto petnajstega.

Probajta se kaj naučit od barbie, imata se kaj. Ženska je imela "jajca" razrdet slabo vezo, čeprav ima že otroka; nasploh deluje veliko močnejša oseba od vaju.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Rdeča nit te teme pa je (zdaj) čisto drugje, ko je avtorica teme nedolgo nazaj v prvem postu razložila, kje tiči problem.

Če nista imela nič intimnega se itak nimaš kaj sekirat. Kvečjemu se lahko on, ker tega ni dobil in mora poleg žene iskati drugje za namakat. I feel sorry for him, golazen.

Mogoče ga pa lahko predstaviš Nesanici. :)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Tamala_mrha napisal/-a:Če nista imela nič intimnega se itak nimaš kaj sekirat. Kvečjemu se lahko on, ker tega ni dobil in mora poleg žene iskati drugje za namakat. I feel sorry for him, golazen.

Eh, tukaj ne vemo, ce je on sploh hotel namakat. Tudi tipi nocejo seksat z vsako zensko.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

purple_rain napisal/-a:^^erm, se ne strinjam čist. Prijatelje imamo tudi za to, da so nam neke vrste moralni kompas, ko mi zaidemo in delamo neumnost za neumnostjo..

že, ampak kaj čem jaz ženski stari 28 let narest, če sexa s poročenimi in zasedenimi tipi. pa ne z enim. a zato, ker jaz furam zvezo in sama ne bi nikoli sexala s poročenim, mora ona temu slediti? saj to ni zločin. vsaj zame ne. ne enačim tega z npr. krajo. ker s tatico bi pa težko prijateljevala. saj vsak sam sodi. moje mnenje o tem pozna, pa mi še vedno za vsak sex pove. :)
tam pa- kot sem že rekla, po drugi strani zagovarjamo/zagovarjate nekontrolirano popivanje. kar je zame veliko večja neumnost kot sex.

gre le za to, da se človeka opredalčka kot kurbo (brez razloga- ker pač rad sexa), pijanca pa za zabavljača in težkega party človeka. torej se izrazito negativna lastnost (pijančevanje) smatra kot pozitivno (zelo plehko!), fukanje pa kot izrazito negativno, čeprav se nikogar ne tiče, medtem ko pijanc lahko mene na cesti ubije/me posili/ne pobruha/mi naklada/me otipava... (pa ne pravim zdaj, da to delajo samo pijanci, je pa to velika večina).

đeki, sem še 1x preblala post od barbi. ni nekega pametnega pointa. vsaj jaz ga ne vidim. kje? cel post je eno sovražno ocenjevanje nekoga zgolj zaradi odprtosti do sexa. (da ne ve kaj hoče, da nima prijateljic, da ponuja svojo PiZd0, da je ne spoštujejo... oprosti, kero modrost sem spregledala?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

^^fora je v tem, da Nesanica s svojimi posti skoz provocira kako je ona neki new school glede seksualnosti, pa predvidevam da ona ne seksa nic kaj vec ali boljse kot marsikatera druga 'old school' zenska, ki kao seksa s fantom in je v zvezi.

Kaj pomeni new school? Sex s prijatelji? Potem to niso prijatelji ampak je*aci!

Pravo prijateljstvo med moskim in zensko je takrat ko ni spolnosti zraven.

To ji je hotla, barbie povedat!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

dans je moderno fukarit okoli in govorit "sej to ni nič tazga". ko pa pride "pravi dec" bo imel 4 kurce premalo da bi jo zadovoljil. itd...

kurba je kurba, taka zaračuna za svoj užitek, kar je groza. frajla ki pa fuka s komer hoče pa zato ker rada sexa. ubistvu je enako samo da kurba ima denar, druga pa protiusluge, če jih rabi.

nesanica to da ti pride en sredni noči pomagat še ne pomeni da je pravi prijatelj, pomeni samo da bi rad obdržal svojo karto sex v sili.

tud teze od claire da je sexat pa osvajat zasedene ljudi "pač način lajfa" se ne strinjam. mogoče ni prepovedan z zakonom pa ni zločin, je pa zato tok bolj gnusno kot pa ukrast čokolado iz merkatorja.

kar se alkohola tiče, primerjava je čist tretja, je pa res da kar se danes tako hvali alkohol pa pijančevanje je groza.

jap, new school. fukarit okoli, mislit na svojo rit, izkoristiš kogarkoli moreš v svojo korist, to je danes moderno.

nevem zakaj se potem pritožujete nad politiko, pa nad krizo? to je pač new school.

ne, so stvari ki so enostavno narobe in se jih ne sme delati oz. lahko jih delaš ampak bo temu prihodnost primerna.

old school slovenci so mislili na to kaj je prav pa kaj narobe, new school slovenci pa da nagrabijo kolikor morejo dajo pa čim manj. no tukaj vidimo kdo je kdo.

moje mnenje (da ne bo spet kak idiot govoril da mislm da vse vem)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Akvamarin, to okrog new/old ne bom komentirala, ker mi je kr neki.
sicer pa lahko vsak smatra za prijatelja kogarkoli želi. pa če ona s prijatelji še sexa, to ne pomeni, da to niso njeni prijatelji. tvoji ne bi bili, moji tudi ne, njeni pa so, od moje frendice tudi. to, da prijatelja ne smeta sexati, sicer to ni prijateljstvo je tvoja definicija, ki ni univerzalna.

kot jaz rečem, da "odprta" zveza zame ni nobena zveza in mi bo alwaleed očital diskriminacijo in zavrtost. kao odprte zveze me ne motijo, niti ne bi po čem takem upala soditi o kvaliteti prijateljevanja. o kvaliteti takšne veze/o sexanju z zasedenimi/... pa sodim sama pri sebi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Akvamarin napisal/-a:^^fora je v tem, da Nesanica s svojimi posti skoz provocira kako je ona neki new school glede seksualnosti, pa predvidevam da ona ne seksa nic kaj vec ali boljse kot marsikatera druga 'old school' zenska, ki kao seksa s fantom in je v zvezi.

Kaj pomeni new school? Sex s prijatelji? Potem to niso prijatelji ampak je*aci!

Mah, kakšen new school, kaj ni očitno, da je Nesanica zelo old school ženska. Sej pa venomer piše med vrsticami, kako upa, da bo nekoč, nekje, spoznala svojega princa.

Problem pa je, da bolj kot se ukvarja s temi random jebachi, celo vezanimi, bolj se oddaljuje od svojega primarnega cilja..Ona po tihem želi vse, ukvarja se pa z moškimi, ki ji dajo točno določeno mero pozornosti. Nesanica se slepi, da je tem tipom ful posebna..

Če si nečesa res želiš, moraš na tem tudi delati..Nesanica hrepeni po resni zvezi, to je več kot očitno, ukvarja se pa z vezanimi tipi, kar je fail v štartu.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

claire napisal/-a:sicer pa lahko vsak smatra za prijatelja kogarkoli želi. pa če ona s prijatelji še sexa, to ne pomeni, da to niso njeni prijatelji. tvoji ne bi bili, moji tudi ne, njeni pa so

hehehee, temu se rece poglobljeno prijateljstvo :lach:

claire cist Ok si napisala!
bassjaxx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bassjaxx »

Preveč se ukvarjate s tem zakaj in kako vam gre Nesanica na živce. Sej je ful preprosto. Nesanica iritira 95% vseh žensk, ki preberejo njene poste. To pa zato, ker ona v odnosu moški:ženska izvaja dumping. Prodaja pod ceno. In se ženske počutijo ogroženo. Lowering the bar. She's doing it :wink:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Džeki napisal/-a:
Mah, kakšen new school, kaj ni očitno, da je Nesanica zelo old school ženska. Sej pa venomer piše med vrsticami, kako upa, da bo nekoč, nekje, spoznala svojega princa.

Problem pa je, da bolj kot se ukvarja s temi random jebachi, celo vezanimi, bolj se oddaljuje od svojega primarnega cilja..Ona po tihem želi vse, ukvarja se pa z moškimi, ki ji dajo točno določeno mero pozornosti. Nesanica se slepi, da je tem tipom ful posebna..

Če si nečesa res želiš, moraš na tem tudi delati..Nesanica hrepeni po resni zvezi, to je več kot očitno, ukvarja se pa z vezanimi tipi, kar je fail v štartu.

Točno to. Nekaj podobnega kot če človek želi biti čim uspešnejši na enem področju, a se trudi na drugem, poleg tega pa še sam sebe slepi, da ga drugo področje itak bolj osrečuje.

Ženska, ki se res počuti domače v takem odnosu, da je ljubica poročenemu (ali samskemu) moškemu, nima nekih skritih želja postati komurkoli kaj več, ker bi jo tisto že bremenilo.

Sem tudi jaz naletela na enega takega, ki me je hotel imeti kot ljubico, a mi je zatrjeval, da ima poštene namene z mano in da se je zaljubil vame (po slabem mesecu druženja) ter da sem mu vse na svetu. A ker sama nisem oseba, ki bi se lahko sprijaznila z drobtinami od moškega oz. odnosa, ki bi me le izpraznil in ne izpolnjeval, sem odšla še preden sva kaj imela, čeprav mi je bil zelo všeč in sva se tudi karakterno super ujela. Morda se na vsakih nekaj takih primerov zgodi, da se kdo loči (tisti, ki vara partnerja) in zaživi z ljubčkom/ljubico, a že to je pokazatelj, da bo (morda, ne nujno) najbrž podobno naredil tudi tebi. Ne vem sicer kaj točno Nesanica pričakuje v svojem primeru, ker tudi tema ni o njej, sem pa pač podala svoj pogled na to in izkušnjo. Mislim, da je le malo takih, ki ob takem odnosu niso čustveno oropani in lahko brez težav funkcionirajo v polovičnem odnosu. Jaz vem, da ne bi zmogla in bi se slej ko prej zlomila, pa četudi bi navzven delovala še tako močna.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Đeki, tako je.

cel post je eno sovražno ocenjevanje nekoga zgolj zaradi odprtosti do sexa. (da ne ve kaj hoče, da nima prijateljic, da ponuja svojo PiZd0, da je ne spoštujejo... oprosti, kero modrost sem spregledala?)

ne, ne in ne. Obožujem odprtost do seksa. Pizdim na tiste, ki se pretvarjajo, da je to zarad odprtosti do sesksa, se lovijo v svoje besede in lažejo samemu sebi. Kot bi nahrulla pijanca, k bi mi jokal, da pije zato, ker mu alko ne škodi, ker mu pomaga, ker on tako hoče. Ko pa bo začel škodit, bo pa nehal. Ne lagat samemu sebi. Nesanica ni odprta do seksa, drgač ne bi mela takih nazorov o "nedostopnosti". Ne bi pisala, da njeni je nimajo samo zarad seksa (tist, ki seksa zarad seksa, mu je to popolnoma dovolj). Ona hoče, da ji tip tud gumo zamenja, kar pa negira njeno - seksam ker hočem seks. Hoče več od seksa (menjava gume, prijateljstvo, njen jo je razumel, sta se pogovarjala ure in ure...). V mojih očeh si želi partnerstvo, men je partner to delal (pomagal v nesreči, se pogovarjal z mano...) Tega si pa ne upa priznat in ne upa iskat. Ne zahteva tega kar želi od moškega, ampak se uničuje pod pretvezo "seksam zato, ker to hočem".

Pizdim pa zato, ker nekaterim je treba "šamar upalit", da se streznejo. In nima veze z mojim "zafuranim" lajfom. Itak, če so moje besede neresnične, je ne bi smel kej dost zabolet.

Za prijateljice vzamem nazaj, napačno interpretirala
moji prijatelji so vsi moški
.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

še enkrat seksam samo z enim že zelo dolgo časa, s prijatelji ne seksam, sem se zapletla do zdaj samo z enim iz družbe. hotela sem poudariti da s prijatelji ne seksam, ampak nimam pa strahu pred seksualnimi šalami, prav tako me ne moti če me objame al pa mi reče kaj v stilu če bi kaj počela z njim... In nevem kje najdete besedo moji jebači kot da bi jih imela sto a imam v bistvu samo enega.
res je da sem imela več takšnih zvez, ampak zaporedno in ne hkrati... Ne hodim po klubih in se dajem dol z neznanci, dejansko one night standa v pravem pomenu sploh še nisem imela. In tudi ne vidim nič slabega v tem da vzamem določeno mero pozornosti preden najdem osebo od katere bom želela celotno pozornost. In s prijatelji ne seksam in mi zamenjajo gumo tudi če ne seksam z njimi. Toliko o tem kako znate brati poste...

Džeki do takih kot je Barbie nimam niti spoštovanja še manj pa najdem modrost v njenih besedah. Tisti post ki se je nanašal name je bilo eno samo zafrustrirano napadanje. Dejansko sem res vesela da nisem na njenem mestu glede na to da je skoraj moj letnik...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Načeloma znam brat, ampak mal se potrudi pri podaji mnenja, bodi bolj dosledna. Nisem edina, ki je prebrala, da "seksaš s prijatelji" ipd.

kaj pa si hotla s tem povedat? Da hočeš pozornost? Da seksaš na desetem zmenku?

Nekaterim je pač seks zelo pomemeben in pač nismo old school glede tega in če si zaželimo seksa z nekom pač seksamo , ne pa da se držimo nazaj ker kaj bodo pa drugi rekli, ali pa kaj si bo pa on mislil o meni. Imenujem to prijatejstvo z dodatki načeloma odnos funkcionira isto kot s prijateljicami samo da z njim še seksam.

in potem en drug primer, kjer že paziš, kdaj daš:

Vpraš odraslega moškega kajmu je bl všeč ženska ki takoj pade ali ženska za katero se mora nenehno trudit.
Sploh pa tip lahko zelo hitro pride do zaključka če se ženska poljublja že takoj na začetku z njim-ali pa še huje spi z njim - daje precej lahka ali pa obupana in je verjetno komaj čakala da nekdo pokaže vsaj malo zanimanja zanjo. Sploh pa igrice so zato da popestrijo življenje.

Hitro menjaš svoje besede. Če bo šlo tko naprej, boš čez leto dni na tem forumu že devica :)

Ne boj se, na mojem mestu ne moreš bit, nisi material za to :wink:

[/quote]
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Odgovori