Spet se obracam na vas za mnenje, ker sm sama trenutno mal zmedena. Imam fanta, ki sva skupaj mal vec kot pol leta. Vem, da je to malo, ampak se res super razumeva, ceprav se trenutno vidiva sam za vikende zaradi moje sluzbe in studija. Ampak jeseni se js vracam domov, tako da takrat bi bla lahko dejansko skupi. Moram rect, da je prvi fant s katerim si lahk predatavljam in si zelim, da bi z njim ostala, ker imava nekak iste nacrte za prihodnost in se res lahko vidim z njim. In zdej je nastala ena tezava. Dobil je moznost, da gre studirat naslednjo leto, pac sluzba mu je to omogocila in mu bojo placal in vse in res je dobra priloznost potem za napredovanje v sluzbi, boljsa placa in to mu je res zelja. Tezava je, da je to dodatna 3 leta, ko bi bla dejansko narazen. In problem je, da sm js stara 25 in se mi zdi to res dolgo za cakat, da bi lahko zacela zivet skupaj. Sej vem, da je zdaj res hitro za razmisljat o tem in hocem, da naredi fax, ker si to zeli. Ampak ne vem kaj to pomen za zvezo. Planirala sva, da bova zacela jeseni zivet skupi, ko bi moznosti dopuscale, bi zacela gradit hiso in nekak bi se ustalila. In ja, vem da je hitro o tem razmisljat po pol leta ampak, res nama je super skupi in men se zdi kot da sva velik dlje skupi kot sam pol leta. Ampak, glede na to, da sm js stara 25, dokler bi dejansko lahko zacela zivet skupi, bi bla ze blizu 30. In to se mi zdi velik, js sm mela zmeri zeljo met do takrat ze druzino. In tud tko nekak sva mela.v nacrtu. Ampak zdej pa dejansko ne vem kako naprej.
Kakrsen koli nasvet bi mi prisel prav