*so zdravniki pred nekaj dnevi babici,ki je padla v komo napovedali,da ne bo docakala jutra in smo se vsi jokajoci in sokirani poslavljali od nje in res pricakovali,da bo umrla,ker je bila na pogled grozna in ji je baje srce odpovedovalo.In ponoci nisem cisto nic spala in se objokana premetavala po postelji.In ko me je zjutraj mami poklicala, sem samo cakala na besede, umrla je, ampak presenecenje,babica se je ponoci zbudila in zacela govoriti.In zjutraj je ze normalno jedla in govorila.Sem se zjokala od srece, ko sem to izvedela.
*ko sem jo obiskala,sem jo celo uro, kar sem bila tam, drzala za roke in ona tudi mene
*se mi zdi, da je bil to pravi predbozicni cudez.Borka je moja babica
*skoraj nikoli se v zivljenju ne pritozuje, ne glede na to,kako tezko ji je.Vdova je ze celih 26 let.Spostujem jo in mislim, da sem ji v nekaterih stvareh zelo
podobna.
*bova novo leto prezivela doma.So mi lani vsi sorodniki, ki so preziveli novo leto doma in smo se malo pred polnocjo zbrali na ulici in nazdravljali, zazeleli cimprej kaksnega otrocka, ker sem imela vse ostalo lepo porihtano
*mi bodo letos poleg otrocka zagotovo zazeleli se, da cimprej najdem sluzbo in da shujsam,ker sem se letos zredila za najmanj 15 kg
Tako da sem lani takle cas imela sluzbo in bila normalne postave, a letos je slo vse na slabse
*praznujem maja 30 let in bi do takrat rada imela urejene osnovne stvari v zivljenju, rada bi dobila dobro sluzbo in lepo shujsala.
*Se ze veselim 30-ke,ker mislim, da mi bo prinesla same lepe stvari in res zelim vkorakati vanjo z nekaj ze izpolnjenii cilji,da si potem zastavim se vec novih,norih ciljev in jih zacnem cimprej uresnicevati
*bom zacela tudi vec sodelovati na forumu,ker imam vedno neko svoje mnenje,ki pa ga nikoli ne izrazim