Wtf je z enimi. Zate Nesanica štekam, ker kolikor sem te brala odkar si na forumu, pač seks postavljaš višje kot kaj drugega - me ne moti, če ti tako paše, ampak zato, ker človek ne seksa že na prvem ali drugem dejtu, čeprav gre za obojestransko privlačnost, še ni gej ali impotenten. Geezus.
Midva tudi nisva takoj planila eden po drugem, pa je bilo potem toliko bolj strastno (in še vedno je). Sploh če je 10 let starejši, najbrž iz izkušenj že ve, da ni vedno najbolje takoj zabluzit, ker bi potem lahko imel za sabo že celo vrsto neposrečenih primerov spoznavanja, poleg tega nekateri ne razmišljajo tako kot funkcionira večina tipov, ki imajo nagon kot žival in ne vidijo meter dlje od seksa. Jaz takega ne bi hotela več dalje spoznavat, če bi pokazal, da več razmišlja s spodnjo glavo kot zgornjo.
Jaz pravim, vse še pride na vrsto. Jp, spadam pač med vedno manj tistih, ki razmišljajo po old school vzorcu. Važno je samo to, da bo pokazal interes zanjo in zdaj on premaknil figuro na šahovnici.
li anna, ti pa se še oglasi kaj, ker me zanima kako se bo razpletlo. Je bilo pri nama nekaj podobnega, le da sva se redno slišala že na začetku. Tudi jaz se ne grem več nekih hitrih variant, da bi že prvič ali drugič zabluzila s tipom, kot sem z bivšim, ker kar hitro pride, tudi hitro odide.

(pri nama z bivšim je sicer trajalo dve leti, je pa bilo zadnjega pol leta dokaj klavrno in bi rekla, da bo z naslednjo spet seksal kakor hitro bo ozračje primerno)