Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

am... sem ugotovila da imam dosti ful lepih dokolenk. k čemu se to nosi da pridejo do izraza?
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

jaz jih ponavad nosim k kratkim hlačam (spodi seveda najlonke at least). lahko jih pa daš tud pod kako kratko krilo. ampak pazi, da bo to enobarvno, če imaš dokolenke pisane^^
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

CaliLove* napisal/-a:...Crne so precej lepse. Saj ni treba, da so 100 denske, take npr. so cist kul.

Črne žabe na na zgornjem linku: kje jih dobim, kaj moram gledat? Lahko so tud malo toplejše, tele mi zgledaj dost tanke in malo premrzle za januarja/februarja, ko jih bom rabila.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

2x
Zadnjič spremenil claire, dne 13. Dec. 2011 14:56, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ pa to dobiš povsod. v mullerju sem jih nazadnje kupila za 3,5 €, mislim da 20 ali 30 denske. to soe sicer te cheap varjante (v majhnih "oma" škatlicah), ko jih takoj strgaš, ampak jaz hitro strgam 20 denske tudi tiste za 15 €. :D

gledaš samo DEN oznako (in št. seveda). povsod piše. na linku so menda ene 20 denske. 80 denske recmo so že fajn goste.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

Hvala claire :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Ja, jaz imam tudi najraje navadne 20 denske, jih imajo itak v vsaki samopostrežni / drogeriji / vaški trgovini :D Najbolj so mi všeč od Polzele, ki jih delajo tudi za Sparovo blagovno znamko (oz. teh sem se navadila, verjetno so enake tudi druge), tko da tiste dobiš v Intersparih / Sparih, pa še poceni so... malo dražje so pa npr. v Calzedonii, kjer lahko izbiraš še različne surovinske sestave, gostoto tkanja ipd... Ampak kakšne razlike v kvaliteti jaz nisem opazila, vsake prej ali slej strgam :) Wolfordove so pa bolj močne, ampak tudi 10x dražje... Za začetek pomoje najbolje probat te navadne v škatlicah, kot je Claire rekla (Mueller, Mercator, DM, Leclerc oz. povsod, no :D ).
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

novo:
a bi mi lahko prosim predlagale kaj naj oblečem zraven teh legic
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... 2BLEGGINGS

ta pulover ki je na sliki zraven skombiniran mi nekak ni preveč všeč,pa tud misla sem nosit te "pajkice" malo bolj fensi,s kako bluzico (mam tako belo in črno s pikami-obe sta plapolajoči) pa sem probala oblečt in mi ful ni lepo :(
BlackR0s3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BlackR0s3 »

priznam, nisem brala celotne teme, tako da je mogoče kak odgovor na moje vprašanje že napisan.
Do sedaj sem se vedno oblačila v športna oblačila, ker so le ta najbolje ˝prikrila˝ ali pa se je tako pač samo meni zdelo, moje odvečne kilograme. V letošnjem letu sem s korenito spremembo uspela izgubiti 20kg in tako sem sama sebe postavila pred dejstvo, da sedaj lahko dam nase, kaj česar si do sedaj nisem upala. Za vsak dan so še vedno v igri kavbojke, športne jopice oz. eventuelno ˝volneni˝ pulovrčki, za večerne izhode (predvsem žurke s sošolci na faxu) pa bi rada bila malo bolj opazna. [upam, da razumete]
Kaj mi predlagate? Res sem popolnoma bosa na tem področju, tako da mi vsak nasvet prav pride.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

NOVO

Kako izpade, če se obleče blazer pod plašč? Se to sploh nosi?

V soboto imam eno zadevo in sem imela v mislih, da bi oblekca srajčko in povrh blazer, ker pa seveda je treba do kraja dogodka pridt in ker je za soboto napovedano hladnejše vreme, bi zgoraj oblekla plašč. Sicer bi potem plašč v prostoru slekla, ampak nočem, da izpade čudno, da nosim kar dvoje 'gornjih' oblačil. :) Mnenja?
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Jaz to skozi tako nosim. Logično, da ne bomo sredi zime hodili brez plaščev, bund...
Ne razumem zakaj bi to bilo čudno :) čudno je brez bunde ali plašča, ko izzvamo zdravje :/ :)
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Men je tud mal hecno nosit tak ampak kolk vidim se nosi to, tud jaz mam včasih. Saj boš slekla pol plašč pa boš itak v blazeru, tak da komot obleči plašč čez pa si ga slečeš ko tja prideš.
Yada, yada, yada...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

js sploh ne vem zakaj ne bi šel plašč zraven in kaj naj bi potem moški oblekel povrhu obleke...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Mhm, prav tako imajo ženske čez kostime pozimi oblečene plašče :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

sirova štručka napisal/-a:js sploh ne vem zakaj ne bi šel plašč zraven in kaj naj bi potem moški oblekel povrhu obleke...

plašč...bunde prav gotovo ne! :D
Zaklenjeno